iskreno priznanje

John Travolta otkrio koja ga je glumica očarala: 'O moj Bože, mogu samo sanjati...'

13.09.2024 u 19:41

Bionic
Reading

Gostujući u podcastu 'Beyond the Sale' John Travolta je s ostatkom javnosti podijelio da je glumica Margot Robbie njegova 'kolegica iz snova'

'Margot Robbie... o moj Bože, mogu samo sanjati. Jednostavno je volim i bila je u jednoj od mojih omiljenih serija ‘Pan Am'', otkrio je John Travolta u intervjuu koji tek treba biti emitiran, piše Daily Mail.

Margot je svoju revolucionarnu ulogu u američkoj zrakoplovnoj drami dobila nakon što se preselila u Hollywood nakon 4-godišnjeg prikazivanja u australske serije 'Neighbours'.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trajala je samo jednu sezonu, no to je bilo dovoljno za početak njezine holivudske karijere. Nastavila je glumiti u brojnim filmovima poput 'The Wolf of Wall Street', 'The Big Short' i 'Barbie'.

Upoznali su se

Travolta se prisjetio susreta s mlađom kolegicom. 'Sreo sam je prvi put na dodjeli Oscara prije dvije godine i rekao sam: 'Vidio sam tvoju seriju, znaš, bila je tako dobra, bila si tako dobra, čuo sam da si oduvijek htjela biti stjuardesa'. Ona je rekla: 'Ne! Uvijek sam htjela biti pilotkinja.' Rekao sam: 'Stvarno? To je stvarno zanimljivo'', objasnio je glumac koji je počeo učiti letjeti kad je imao 15 godina. Prvu dozvolu za mlažnjake dobio je 1978., kada je njegov kultni mjuzikl 'Grease' premijerno prikazan u kinima.

john travolta i uma thurman

Evo kako zvijezde hit filma 'Pakleni šund' izgledaju danas, 25 godina kasnije

Pogledaj galeriju

Ukazao joj je da je u njezinom filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' bila pogreška te da 747 nije počeo letjeti do siječnja '70., a radnja filma je smještena u jesen ‘69 pa je nemoguće da Leo DiCaprio leti u Europu u 747'. Dodao da je Robbie više bila fascinirana time kako će redatelj tog projekta, Quentin Tarantino to objasniti, nego da ga 'dramaturški obrani'.

'Bila je više zaokupljena time kako će Quentin na to odgovoriti. I željela je biti pilotkinja. Zbog te dvije stvari mi se još više sviđa i prekrasna je, jednostavno oduzima dah', priznao je Travolta.