djeluju presretno

Rijetko pojavljivanje u javnosti: Marija Husar Rimac u zagrljaju svog Vjeke

29.08.2024 u 21:32

Bionic
Reading

U Vukovaru se održava 18. Vukovar Film Festival, a na otvaranju ovogodišnjeg izdanja pojavili su se brojni poznati. Među njima su posebnu pažnju privukli Marija Husar Rimac i njezin suprug koje nemamo priliku viđati na ovakvim događajima

Nekadašnja članica glazbene grupe 'Divas',Marija Husar Rimac u Vukovaru je zablistala u zelenoj, dugoj svilenoj haljini, a njezin suprug Vjekoslav Rimac ponosno je pozirao s njom u bijeloj košulji i tamno plavim hlačama.

Ne razdvajaju se

Uvijek nasmiješeni i, barem dojmom, životom zadovoljni supružnici prošle godine u rujnu obnovili su bračne zavjete u Kani.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Podsjetimo, Marija i Vjekoslav su se vjenčali u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. Nakon obreda, na svadbi je zapjevala Marijina sestra Ivana Husar Mlinac, a oko 500 uzvanika slavilo je taj veliki dan za radosne mladence na ranču Lištanac u blizini Livna.

Glazbenica je ranije otkrila da su se ona i njezin životni suputnik upoznali na seminarima na Taboru kod fra Zvjezdana Linića. Roditelji su dva sina, Ivana i Nike. Niku je Marija dobila u 46. godini te ga je rodila prirodnim putem, a svoju trudnoću tada je nazvala darom od Boga.

NOVA MIRISNA OAZA

Poznate dame pohrlile na novo mjesto u gradu, pojavila se i Marija Husar Rimac

Pogledaj galeriju