previše suza bilo je

Ryanair se ruga uplakanom Ronaldu na društvenim mrežama

02.07.2024 u 17:49

Bionic
Reading

105. minuta utakmice Slovenija-Portugal slomila je proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda, a njegove suze postale su predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Društvene mreže niskobudžetne aviokompanije Ryanair već su se nekoliko puta iskazale svojim sjajnim smislom za humor, a sada su opet nasmijale korisnike društvenih mreža. Posljednja objava inspirirana je suzama Portugalca Cristiana Ronalda koji se na utakmici Portugal-Slovenija naprosto slomio.

U 105. minuti Ronaldu je pružena prilika da penalom riješi utakmicu, no slovenski golman Oblak obranio je Ronaldov pokušaj, zbog čega su licem popularnog Portugalca potekle suze.

'Imao sam izravnu priliku dovesti momčad u vodstvo, ali nisam uspio. Jan je odlično obranio. Nisam čitavu godinu promašio penal, ali kada je bilo najvažnije nisam uspio', komentirao je Ronaldo nakon utakmice.

Njegove suze postale su hit na društvenim mrežama, a sve je zabavila objava Ryanaira koji je objavio fotografiju Ronalda uz opis: 'Ono kad zaboraviš napraviti online check-in', našalivši se na reakcije onih putnika koji ne učine check-in online pa na aerodromu moraju platiti kako bi to učinili na licu mjesta.

Komentari na objavu pokazali su da su suze Ronalda zabavile velik broj ljudi, no ipak je i značajan broj navijača koji tvrde da je Portugalac najbolji nogometaš svih vremena.

uvijek uz vatrene

Najizazovnija navijačica: Nasmijana Ivana Knoll veselo pozira na tribinama

Pogledaj galeriju