LEGENDARNA BLONDIE

Sa 79. godina Debbie Harry snimila kampanju za Gucci: 'Ona je i dalje ikona'

27.09.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Nova Guccijeva kampanja, za novu kolekciju torbi, iznenadila je sve, budući da je njezino zaštitno lice legendarna Debbie Harry. No, sve to zapravo ne treba čuditi, budući da kolekcija nosi naziv Blondie, baš kao i bend s kojim je 79-godišnjakinja postigla svjetsku slavu

Nova kampanja za Guccijevu najnoviju kolekciju Blondie oduševila je sve, budući da je zvijezda iste legendarna 79-godišnja pjevačica Debbie Harry.

Na fotografijama, snimljenim na stražnjem sjedalu londonskog taksija, Debbie pozira s preslatkim Jorkširskim terijerom, dok su glavne zvijezde torba Large, Medium i Small Top Handle Bag čija se cijena kreće od 3.500 pa sve do 6.200 eura.

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

'Ono što mi se najviše sviđa kod Debbie Harry je njezino nepoštovanje. Ona je slobodnog duha u svojim izborima i još uvijek je ikona', izjavio je za WWD kreativni direktor Guccija Sabato De Sarno i dodao:

Debbie Harry Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Uvijek sam bio obožavatelj Blondie, obilježili su određene trenutke mog života i inspirirali generacije. Ona je Amerikanka, ali ima snažnu vezu s Londonom.'

41-godišnji talijanski dizajner istaknuo je kako Blondie torba nije nazvana po poznatom novovalnom bendu, već po dizajnu koji datira iz 1971. godine.

Inače, Debby Harry je bila i VIP gost na nedavno održanoj Guccijevoj reviji održanoj 13. svibnja u londonskom Tate Modernu.