olin Reynolds

Sad se zna i tko je kum sina Ryana Reynoldsa i Blake Lively

06.08.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Ryan Reynolds pobrinuo se da sve članove svoje sedmeročlane obitelji uključi u treći nastavak filma 'Deadpool', čak i najmlađeg sinčića kojem otac nije jedina poveznica s filmom

Glumački par Ryan Reynolds i Blake Lively svim se silama trude svojoj djeci osigurati što sretnije i normalnije djetinjstvo. Činjenica da se par druži s poznatim imenima svjetske elite nosi brojne pogodnosti. Djevojčice su već živjele san brojnih djevojčica iz raznih dijelova svijeta - uživale su na koncertu njihove kume Taylor Swift, no nije glazbenica jedina koja se diči titulom kume djece poznatog para.

Popularna glazbenica imena djevojčica već je uvrstila u svoje hitove odavši im tako veliko priznanje, a ime i spol najmlađeg člana obitelji bilo je strogo čuvano nekoliko mjeseci.

Sinčić Olin, čije su ime i spol potvrđeni tek krajem prošlog mjeseca, također će se moći pohvaliti da mu je kuma američka glazbenica koja turnejom 'Eras Tour' ruši sve rekorde. Ipak, Olin ima još jednog kuma koji je izravno povezan s Reynoldsovim novim filmskim hitom.

  • +19
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Djeca Ryana Reynoldsa imaju poznate kumove

Iako je veliki prijatelj s Hughom Jackmanom, za kuma najmlađeg sina odabrao je redatelja filma Shawna Levyja.

Titulom kuma redatelj se pohvalio u Varietyju otkrivši: 'Malo po malo, svi Reynoldseovi su počeli biti dio filma, uključujući i njegove najmlađe. Kao Olinov ponosni kum, to bi mogao biti moj omiljeni glasovni cameo.'

Izjava je to kojom je komentirao Olinovo uključivanje u film putem lika Babypool za kojeg je mališan dao vokale. Također, Blake Lively se uključila ulogom Ladypool, ženske verzije Deadpoola koja je izgleda Babypoolova majka, dok je Inez ušla u akciju dajući glas Kidpoolu. James je također bila uključena kao vrišteći mutant, dok kraj filma otkriva kako je i Betty sudjelovala u filmu posudivši vokale.

Ryan i popularni redatelj postali su iznimno bliski nakon nekoliko suradnji. Nakon suradnje na filmu 'Free Guy' iz 2021, uslijedio je Netflixov znanstveno-fantastični film 'The Adam Project', a zatim i nastavak filma o junaku Deadpoolu.

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju