STIŽU ČESTITKE

Sada znamo kako izgledaju roditelji, ali i brat Barbare Kolar

19.07.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Jedna od naših najomiljenijih voditeljica odrasla je u Bjelovaru, a puno je vremena provodila kod bake i djeda u Čakovcu. Premda često objavljuje kadrove iz svog privatnog života, njezinu obitelj viđamo rijetko

Barbara Kolar iznenadila je novom fotografiju s roditeljima i mlađim bratom Igorom. I ovaj put bio je poseban povod, a uživali su skupa u restoranu.

Njezino najveće blago

'Tata je napunio 86 uz izjavu kako 'danas svaki balavac ima preko 85 godina'. Mama je rekla da fotka s ručka obavezno mora na Instagram (nema ona pojma što je to, ali zna da ljudi koje i ona poznaje vide objavljene slike)', napisala je Barbara na početku objave. S njima je bila i njezina četveronožna ljubimica, Lola.

'Ja sam pristojna i slušam starije (iako bi mi s ovom 'frizurom' bilo bolje da sam se s Lolom sakrila pod stol). Bratu je sve smiješno', zaključila je šarmantna voditeljica koja na fotografiji blista u bijeloj, ljetnoj haljini, bez trunke šminke.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Najveća podrška i kritičari

Emotikoni srca i lijepe želje, ali i komplimenti poput onih da su 'lijepa obitelj', nizali su se pored objave. Inače, Barbara je jednom prikikom za svoje roditelje rekla da prate sve njezine projekte, a kada vrijedi, onda je i pohvale. Isto tako, kad im se nešto ne sviđa, ne libe se prigovoriti svojoj mezimici.

to samo on može

Barbara Kolar i Duško Ćurlić osvanuli u neobičnom izdanju, a za sve je 'kriv' Knjaz

Pogledaj galeriju