Zaljubljeni kao prvog dana

Sandra Bagarić nikud bez svog Darka: Ljubav im traje već 32 godine

20.09.2024 u 08:59

Bionic
Reading

U HNK Zagreb u sklopu 2. Zagrebačkog opernog festivala predstavljena je monografija o velikom tenoru, Krunoslavu Cigoju. Bili su tu političari Dragan Primorac, Mirando Mrsić i Zlatko Mateša, redatelj Jakov Sedlar, pjevačice i pjevači Ivanka Boljkovac, Mirjana Bohanec Vidović, Drago Diklić te Sandra Bagarić koja je stigla u pratnji svog životnog suputnika

Ovog ljeta Sandra Bagarić nauživala se mora, sunca, putovanja, raznih promocija, odlazaka u prirodu i brojnih koncerata, a sad se vratila zagrebačkim obavezama.

Naša operna diva i glumica voli pohoditi raznolika događanja, a ovih dana je bila na nekoliko događanja u zagrebačkom HNK-u. Među ostalim i na predstavljanju monografije Krunoslava Cigoja kada se u dobrom raspoloženju pojavila sa suprugom Darkom Domitrovićem.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Jedan od najdugovječnijih i najomiljenijih parova na javnoj sceni, skupa su 32 godine, a u lipnju su proslavili 27. godišnjicu braka. Tim je povodom Sandra objavila romantičan videozapis na kojem ona pjeva, a njen suprug svira klavir. Poznato je da njih dvoje imaju i jednu od najzanimljivijih ljubavnih priča.

'On se isključi dok ja 'trkeljam' pa bi se to moglo protumačiti kao 'popustljivost' (valjda). Nismo svadljivi tipovi, osim što ja imam višesatne monologe što bi se moglo protumačiti kao da se svađam sama sa sobom. Inače je divan slušač... Naš pas Čupko reagira na povišene tonove pa počne lajati tako da naš pas zapravo unosi sklad u našu obitelj', ispričala je ranije za tportal na pitanje tko prvi popušta ako nastane prepirka.

Ljubav na prvi pogled

Upoznali su se kad se Sandra, za vrijeme rata, iz rodne Zenice preselila u Zagreb gdje je upisala Muzičku akademiju. Tamo je osim životnog poziva, dočekala i ljubav života. Naime, Darko je nekad bio njezin profesor na akademiji, a dogodila im se ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Lovre i Marka.

kaput oduševio

Sandra Bagarić bila je glavna zvijezda zagrebačke špice: Sve je oduševila klasikom

Pogledaj galeriju