radno ljeto

Sandra Bagarić otkrila bez čega ljeti ne može i što obavezno nosi na plažu

08.07.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Mnogi već broje dane do svojih ljetnih odmora, a neki su već potegnuli na put. Operna pjevačica i glumica kaže da je stalno na odmoru, a najbolje se opušta gledajući u more sa svoje kvarnerske terase

Sandra Bagarić ljetuje u obiteljskoj vikendici u Dramlju i uživa u divotama Kvarnera. Kaže da je ranoranilica i da često poželi dobro jutro suncu već prije šest sati. Obožava se puniti njegovom energijom, osobito kad boravi na moru.

'Ljeti ne mogu bez limunade s puno mente, koju berem u svom vrtu, soka od smokvina lista, dobre lubenice i dobrih hladnih salata koje me čekaju u hladnjaku kad dođemo s kupanja', otkrila nam je i ispričala što će uvijek ponijeti za boravak na plaži.

Kombinacije biljaka koje treba izbjegavati Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Uvijek nosim maslinovo i kantarionovo ulje, dakle volim samo prirodno. Ne koristim zaštitne faktore jer mislim da je to 'šarena laža'. Tu su obavezno i dobar šešir, sunčane naočale i naravno knjige, ako me sunce ne omami pa zaspem u nekoj hladovini', objasnila je. Dodaje da je na odmoru cijele godine.

kaput oduševio

Sandra Bagarić bila je glavna zvijezda zagrebačke špice: Sve je oduševila klasikom

Pogledaj galeriju

'Moj život su isprepleteni odmor i rad, a suprug i ja spojili smo ugodno s korisnim. Tako da vam zapravo nemam pravi odmor. Imamo dosta ljetnih koncerata. Upravo sam se vratila iz Crne Gore i Dubrovnika, snima se, radi se punom parom. Pokazali su se neki veliki interesi za tetu u 50-im godinama pa sad živim neku novu mladost', kaže nam Sandra.

  • +4
Sandra Bagarić i Darko Domitrović Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

'Nekad sam mogla dugo ležati na plaži kao žaba i gušterica, a sad volim više biti u hladovini i promatrati more. Po mogućnosti sa svoje terase. Kad me ljudi pitaju je li gužva kod nas, ustvari ne znam jer se do naše kuće ne može automobilom. Tako sam na svojoj terasi u totalnoj anonimnosti i osami i nitko tamo ne zna da postojim, a ustvari imam najljepši pogled na svijetu, od milijun dolara, i gledam u more iz kreveta', pohvalila se.

Sandra je velika ljubiteljica knjiga, a evo što će čitati ovog ljeta.

'Čekaju me partiture jer spremam neke nove projekte, tako da prevodim tekstove sa španjolskog, talijanskog, francuskog i spremam se snimiti ruske romanse Čajkovskog i Rahmanjinova, pa da ću ovog ljeta najviše čitati to', rekla je.