otvoreno O SVEMU

Sanja Doležal o temama koje su bile zabranjene: Ovo je prava istina o sukobu s Dujmićem

24.10.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Jedan su od najuspješnijih pop-sastava ovih prostora, grupa Novi fosili, povodom obljetnice impresivnih 55 godina postojanja spremaju se veliko slavlje u zagrebačkoj Areni 9. studenog. Sanja Doležal je najavila da je riječ o oproštajnom koncertu, nakon čega će grupa odraditi još samo zakazane nastupe

Sanja Doležal progovorila je o traumama Rajka Dujmića o kojima je bilo zabranjeno govoriti, a dotaknula se i njegove ovisnosti i svađama čuvenog skladatelja s ostatkom benda. Osjetila je potrebu otkriti u kakvom su odnosu bili.

Ispričala je da Rajku 'nije slava udarila u glavu nego su to bile duboke traume koje ljudi vuku iz najranijeg djetinjstva' te da je 'nekad o tome bilo zabranjeno razgovarati'. Istaknula je da je Rajko 'bio jedan od najvećih umjetnika na ovim prostorima, da su umjetnici jako osjetljive dušice' i da im nije lako s njima samima i onda su ovisnosti bijeg od stvarnosti te da su 'rijetki su oni koji se uspiju iščupati iz pakla ovisnosti'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Znali su o čemu se radi

Na pitanje jesu li se ona i Rajko stigli pomiriti, progovorila je o navodnim svađama. 'Moram sad reći javno da nikad nismo bili posvađani. Nikad. Sve to su mediji napuhali i neki zlonamjerni ljudi. To je bila nemogućnost rada na istoj bini kada je netko bolestan i onemogućava ti da radiš svoj posao. Samo to. Nije bilo svađe ni između Rajka i Zeca. Cijelo vrijeme smo šutjeli jer smo znali o čemu se radi. Bolest', izjavila je za Briefing Jutarnjeg lista.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju