TREĆU GODINU ZA REDOM

Shaquille O'Neal ponovno dolazi u Hrvatsku

08.07.2024 u 17:15

Bionic
Reading

Shaquille O'Neal poznatiji kao Onealović ponovno dolazi u Hrvatsku. Treću godinu za redom, slavni Shaq će nastupati u dubrovačkom Revelinu

Poznat kao jedan od najdominantnijih košarkaša svih vremena, Shaquille O'Neal se proslavio i izvan sportskih terena. Osim što je četverostruki NBA prvak, Shaq je i uspješan glazbenik, glumac, voditelj, te DJ pod imenom DJ Diesel. Njegovi nastupi su prepoznatljivi po energiji, raznolikosti glazbenih žanrova i vrhunskoj atmosferi.

Prošle godine, Shaq je Dubrovnik posjetio zajedno sa svojim sinom Mylesom O'Nealom, talentiranim glazbenikom koji je također svirao u Revelinu. Myles, koji slijedi očevu strast prema glazbi, nastupa pod imenom DJ Myles O'Neal i brzo se etablira kao talent na svjetskoj DJ sceni. Ove godine, vraćaju se s još boljim sastavom i spremni su za još jednu nezaboravnu večer.

STAVLJEN U PRODAJU

Samo jedna u nizu košarkaševih vila: Zavirite u luksuzni dom legendarnog Shaquillea O'Neala

Pogledaj galeriju

Nedavno je Shaq postao viralni hit na društvenim mrežama s videom u kojem pjeva pjesmu 'E.T. Prazan stan', nasmijavši cijeli svijet. Hoće li se među hitovima koje Shaq miksa ove godine naći i neki hrvatski hit? Ostaje nam da vidimo i iznenadimo se!