U SVOJIM MISLIMA

Shiloh Jolie snimljena prvi put u javnosti otkako se odrekla očevog prezimena

01.08.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Najstarija od troje biološke djece Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh Jolie-Pitt, snimljena je prvi puta u javnosti otkako je zatražila od suda da se i službeno odrekne očevog prezimena. Shiloh je uhvaćena samo nekoliko dana nakon što je odgođeno njezino ročištejer sud nije ispravno završio potrebnu provjeru, koju mora napraviti u slučajevima poput ovog

Iako se uistinu rijetko pojavljuje u javnosti, paparazzi su ipak uspjeli usnimiti 18-godišnju Shiloh Jolie-Pitt i to u Los Angelesu. Paparazzi su zbog 'svog ulova' zadovoljno trljali ruke, osobito jer je ovo njezino prvo pojavljivanje otkako je na svoj 18. rođendan zatražila i službeno micanje prezimena svog oca - Pitt.

Najstarije biološko dijete Angeline Jolie i Brada Pitta izgledala je poprilično zamišljeno odjevena u crnu hoodicu, traperice i žute tenisice, u kojima nije mogla proći nezamijećeno.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Poznata po tome da se ne voli isticati i da voli prvenstveno udobne odjevne kombinacije, Shiloh je imala zanimljivu frizuru. Na i onako kratkoj kosi uspjela je isplesti dvije pletenice od šiški, koje su očito sada dužine da upadaju u oči i smetaju.

Inače, ranije ovog tjedna potvrđeno je kako je ročište, oko njezinog zahtjeva da se odrekne očevog prezimena, pomaknuto za 19. kolovoz, a sve zato što sud nije ispravno završio potrebnu provjeru.

  • +2
Shiloh Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Službeno se oglasio i odvjetnik koji zastupa 18-godišnju Shiloh, Peter Levine, koji je rekao: 'Nažalost, sud nije uspio prije današnjeg saslušanja završiti potrebnu provjeru, stoga je sve prebačeno za 19. kolovoza.'

Odvjetnik je rekao i kako je ovo sasvim uobičajena situacija: 'Ovo je sve uobičajeno. Svatko tko podliježe zahtjevu za promjenom imena mora proći provjeru koju obavlja sudski službenik, a zbog administrativne pogreške saslušanje za Shiloh zakazano je za novi datum.'

Kako je već dobro poznato, Shiloh je 'odabrala' stranu kada je riječ o brakorazvodnoj parnici svojih roditelja te se priklonila majci Angelini Jolie. Zbog toga je odlučila odbaciti očevo prezime te će se, jednom kada to postane službeno, umjesto Shiloh Nouvel Jolie-Pitt zvati samo Shiloh Nouvel Jolie.