Nakon što je roditeljima u prvoj epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' svojim roditeljima Bebi i Braci spremio večeru za pamćenje, u dom popularnog chefa stigla su poznata lica s domaće glazbene scene
Ivana Pažanin je u drugoj epizodi serijala spravio pravu morsku rapsodiju okusa, a na stolu je bila poslužena vrhunska riba, kraljica i kralj mora – grdobina i šanpjer, poznatiji kao kovač. U njegovim kulinarskim bravurama uživali su ovog puta njegovi sugrađani, Tonči Huljić, Jelena Rozga i Joško Čagalj Jole.
Splitski chef pokazao im je kako se priprema morska spiza, a njegovi su gosti u ugodnoj atmosferi za stolom pokrenuli mnoge zanimljive teme. Tako je Pažanin upitao Jelenu Rozgu hoće li se uskoro udati, a gledatelji su mogli saznati i hoće li Jole dići ruke od glazbene karijere i ući u kulinarske vode, ali i kakvo je mišljenje slavnog hitmejkera o Pažaninovom kuhanju.
Podsjetimo, omiljeni televizijski kuhar imao je tek pet godina kada je počeo kuhati. Osim gastronomske emisije i showa ''Tri, dva, jedan - kuhaj!' u kojem ga se trenutno može pratiti, unatoč izazovnim vremenima u kojima se trenutno nalazimo, odvažio se na novi poslovni pothvat - otvaranje restorana. Izjavio je da vjeruje kako će biti gostiju te da se najviše raduje domaćim gostima, a nudit će im mediteranske specijalitete. Najavio je kako će to biti 'laganiji, opušteniji pristup, stvaranje ozbiljnog uličnog momenta Dalmacije u hrani'.