obitelj se širi

Sin Pamele Anderson zaprosio dugogodišnju djevojku: Slavna mama ne skriva sreću

11.07.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Seksepilna plavuša koja se proslavila kao Playboyeva zečica, a zatim postala globalna glumačka zvijezda u seriji 'Baywatch' 90-ih godina, s bubnjarom Motley Cruea, Tommy Leejem u braku je rodila dvojicu sinova, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera. Mlađi se zaručio

'Do kraja', napisao je 26-godišnjak je uz niz fotografija sebe i svoje drage kako se ljube na brežuljku dok sunce zalazi iza njih. Tu je i te video koje su snimili prijatelji, koji prikazuje trenutak prosidbe.

Stižu čestitke sa svih strana

U još jednom videu vidi se kako Dylan Lee otvara bocu šampanjca dok ga Paula upozorava da 'bude oprezan' u trenutku kada je čep puknuo. 'Tako sam sretna zbog vas! Stvoreni ste jedno za drugo… Volim vas oboje, čestitam!' napisala je ponosna mama Pamela Anderson, nekoliko minuta nakon Dylanove objave, a prijatelji su brzo počeli slati lijepe želje.

Krenuo maminim stopama

Inače, Dylan je model koji se pojavio u kampanjama za Acne Studios, Armani Exchange, Coach, Dolce & Gabbana, Hugo Boss i True Religion nakon što je potpisao ugovor za EWG Management. Također je bio član benda Midnight Kids, prije nego što je napustio grupu 2021. godine. najavio je odlazak iz njega uz napomenu kako planira krenuti u 'drugom glazbenom smjeru'.

izljev nježnosti

[FOTO] Pamela Anderson sa sinom Dylanom Leejem kojeg je dobila u braku s legendarnim rokerom uputila se na večeru

Pogledaj galeriju

'Brandon i Dylan prava su čuda, s obzirom na njihovu genetiku. Prošli su kroz toliko toga, ali ipak nisu puni rupa', napisala je Pamela u svojim memoarima 'S ljubavlju, Pamela'.

'Spasili su me. Ne želim to svaljivati ​​na svoju djecu, ali imati djecu sve je promijenilo. Voljela sam svaki trenutak.'

Kontroverzni život s bivšim suprugom

Podsjetimo, Pamela i Tommy Lee razveli su se 1998. godine kada je glazbenik odslužio šest mjeseci u okružnom zatvoru nakon što se izjasnio krivim za optužbu da ju je udario dok je držala Dylana. Napao ju je jer je odbila nazvati svoje roditelje i zamoliti ih da ne posjećuju njihov dom, a Pamela je nekoliko dana nakon toga podnijela zahtjev za razvod.