zgodna splićanka

Sjećate li se ove glumice iz 'Ruže vjetrova': Vraća se na ekrane u novoj RTL-ovoj seriji

07.08.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Glumice i pjevačice Marine Fernendez se mnogi sjećaju po ulozi Marije Mrčele u seriji 'Ruži vjetrova'. Dugi niz godina živi na relaciji Split - Lisabon, pa je nakon emitiranja RTL-ove uspješnice dugo nismo vidjeli sve dok se nije pojavila u aktualnoj reklami za trgovački lanac

Marina Fernandez je u Portugalu glumila u brojnim serijama i televizijskim, a u Hrvatskoj aktivno pjeva u dva sastava. U Šibeniku je svojevremeno dobila priznanje kao najbolji debitant te osvojila nagradu na Festivalu šansone.

Postala je mama

U međuvremenu je 2020. rodila sina. Glumica rijetko otkriva detalje o svom privatnom životu pa na društvenim mrežama (gdje objavljuje uglavnom fotografije vezane uz poseo) nije objavila da je postala majka. Prethodno je tek na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nazire trudnički trbuščić.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Povratak na televiziju

Ove će je jeseni gledatelji moći pratiti u seriji 'Sjene prošlosti' uživati u kojoj je dobila ulogu Olge, empatične i odvažne žene koja više ne želi bježati od prošlosti. 'Jako mi se sviđa slojevitost i kompleksnost Olgina lika koji otvara veliki prostor za igru. To je lik pun iznenađenja koji će u ljudima izazvati široki spektar emocija', izjavila je glumica.

  • +3
Marina Fernandez Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ne skriva da se jako veseli snimanjima i voli provoditi dane na setu budući da je atmosfera ugodna i pozitivna zahvaljujući kolegama koji su uvijek spremni na šalu, riječ podrške i 'raspravu' o postupcima likova koje tumače.