VELIKI DAN

Skok s broda: Ovako je legendarni Robert De Niro proslavio 81. rođendan

18.08.2024 u 17:48

Bionic
Reading

Holivudska legenda Robert de Niro proslavio je svoj 81. rođendan u velikom stilu te je pokazao da je u odličnoj formi

Njegova kćer Drena čestitala mu je rođendan na društvenim mrežama gdje je objavila simpatične fotografije na kojima između ostalog Robert skače s broda u more.

Drena je napisala pored snimke: 'Kralj džungle', te je podijelila još nekoliko Robertovih fotografija s unucima i video glumčevog skoka u more. De Nirova kćer svoju je objavu na Instagramu započela snimkom Roberta u kupaćim hlačicama na crveno-bijele pruge kako skače s broda u more. Snimku je popratila snimkom na kojoj slavni glumac koji je 17. kolovoza navršio 81. rođendan, roni.

Moglo se čuti i kako zabrinuto pita: 'O moj Bože, jesi li dobro?' na što je De Niro doviknuo dok je ležerno plivao: 'Da, dobro sam.'

Drena je zatim nekoga pitala kolika je visina od palube do mora, a odgovor je bio 30 stopa (nešto više od 9 metara). Na svom Instagram Storyju, De Nirova kćer je podijelila fotografiju svog oca kako je drži u naručju, uz natpis 'Sretan rođendan kralju džungle'. Drena je rođena u Robertovom braku s glumicom Diahnne Abbott, u kojem su dobili sina Raphaela (47).

Zvijezda 'Taksista' je ponosni otac sedmero djece. Ima blizance Juliana i Aarona (28) s bivšom djevojkom, modelom i glumicom Toukie Smith, sina Elliota (26) i kćer Helen Grace (12) dijeli s bivšom suprugom Grace Hightower, a 16-mjesečnu djevojčicu Giju dobio je u vezi s Tiffany Chen.

Inače, glumac često provodi vrijeme sa svojom djecom na raznim događanjima pa je tako u prosincu 2023. posjetio Art Basel Miami Beach s Drenom i Julianom, snimivši s njima nekoliko obiteljskih slika u kabini za fotografiranje.