pravda za sve

Sve zbog nogometa? Halle Berry traži isključivo pravo na skrbništvo nad sinom

18.08.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Bivši supružnici, glumci Halle Berry i Olivier Martinez vraćaju se u sudnicu u vezi skrbništva nad njihovim desetogodišnjim sinom

Slavna glumica podnijela je dokumente zatrašivši isključivo pravo skrbništva nad desetogodišnjim sinom Maceom. Berry tvrdi da se njezin bivši partner Olivier Martinez odbija pozabaviti dječakovim obrazovanjem i problemima u ponašanju.

Točnije, glumica tvrdi da je Martinez potpuno krivo postavio dječakove prioritete, odnosno da mu je nogomet važniji od škole, što je rezultiralo u njegovu kaskanju za vršnjacima. Također je rekla da je Martinez odbio poslati dječaka na instrukcije jer bi to bilo u koliziji s treninzima. Dodala je i da Martinez dječaku 'puni glavu' detaljima o njihovu sukobu, stoga joj se dječak vraća ljut i ratoboran. Dakle Berry želi donositi sve odluke vezane uz njegovo školovanje i zdravlje.

Podsjetimo, par se upoznao na filmskom setu 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, a vjenčali su se 2013. godine te godinu kasnije dobili sina. Razveli su se dvije godine poslije njegova rođenja.

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia