u bijelom od glave do pete

Slavlje u Americi: Tia Jurčić blista u zagrljaju NBA legende

17.09.2024 u 21:30

Bionic
Reading

Sretna i zadovoljna pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića često se javlja prijateljima i ostalima koji je prate na Instagramu. Tia Jurčić uživa u novom životnom poglavlju nakon razvoda od sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem

Tia Jurčić ovog puta javila se nakon partyja na kojem je dress code bio bijela boja pa su ona i njezin partner, bivša NBA zvijezda i sportski komentator, Kenny Smith osvanuli u takvom izdanju.

Kako je objasnila u komentarima, Tia je odjenula Ronny Kobo pripijenu haljinu s golim ramenima koja je joj je pratila liniju tijela dok je njezin partner uz kojeg se stisnula u zagrljaj odjenuo bijelu košulju i hlače. Fotografije je opisala kratko s riječju 'djed', a vidi se da su bili na rođendanskoj proslavi.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Mjeseci zaljubljenosti

Jurčić ne skriva koliko je sretna u ljubavi. Njih su dvoje zajedno već nekoliko mjeseci. Kada je počela s ostatkom svijeta dijeliti zajedničke trenutke s Kennyjem, nije bilo potvrde je li riječ o ljubavnom odnosu. Sada, očito, par svoju ljubav više ne želi skrivati.

Tijin partner, podsjetimo, iza sebe ima dva braka kao i ona. U prvom je dobio dvoje djece - pjevačicu Kaylu i košarkaša te košarkašnog analitičara K.J.-a. Dvoje djece ima i s drugom suprugom Gwendolyne Osborne, s kojom je bio 12 godina.

  • +3
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL