jessica chastain

Slavna glumica u trenu je postala predmet ismijavanja, a sve zbog 15 dolara

11.10.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Zvijezda filmova 'Velika igra' i 'Mother's Instinct', Jessica Chastain, navukla je na sebe bijes fanova nakon što se žalila zbog nedostatka usluge na luksuznom letu

Kada je glumica Jessica Chastain svoju svađu s aviokompanijom učinila javnom, vjerojatno joj niti na kraj pameti nije bilo da će u tren oka postati predmet internetske poruge.

Sve je počelo njenim bijesom jer na letu trajanja šest sati nije radila usluga gledanja serija i filmova u business klasi. Koliko ju je uzrujala činjenica da će let morati provesti bez distrakcija, otkrila je na svojem profilu X.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Jessica Chastain bijesna jer nije mogla gledati filmove

Čini se kako ju je više od ičeg pogodilo što joj avioprijevoznik JetBlue nudi kompenzaciju od 15 dolara, nakon što su ona i suprug pojedinačno platili po 1500 dolara za ekskluzivno mjesto na letu.

'Hvala vam @JetBlue na 15 dolara kredita na vašem računu. Moj let koštao je 1,500 dolar i ovaj kredit je 1/100 iznosa koji sam vam platila', bijesno je pisala glumica i dodala u istom sarkastičnom tonu:

'Čudno kako sam platila za vašu uslugu gledanja televizije, a koja uopće nije radila tijekom mojeg leta u trajanju šest sati, ali pretpostavljam da je vrijedilo dobiti 15 dolara.'

Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Rugaju se njenom ogorčenju

Za glumicu koja godišnje zarađuje milijune te spada u sam vrh holivudske kreme, pratitelji na društvenim mrežama nisu pronašli razumijevanja. Dapače, narugali su se njenom ogorčenju što je 'osuđena' na sjedenje sa suprugom te činjenicom da se milijunima žali na ovakvu sitnicu u svom luksuznom lifestyleu.

'Jessica, promotri malo tko te okružuje', 'Pokazala je da nije bitno koliko novaca imate u džepu jer ne možete pobjeći od toga da ste milenijalac', 'Je li vam zaista 6 sati u samoći toliko grozno da izgubite živce zbog nedostatka filmova?', pisali su fanovi, redom proglašavajući njenu žalopojku - sramotnom.

JESSICA CHASTAIN

Haljina lijepe crvenokose glumice čista je fantazija, a tek ta očaravajuća nijansa...

Pogledaj galeriju

Kratko joj je odgovorila i aviokompanija, rekavši tek kako ne mogu učiniti ništa više osim kompenzirati joj nedostatak usluge s navedenim iznosom. Čini se kako s tehničkim problemima ipak ne pomaže niti zvjezdani status...