'NAŠE MALO SUNCE'

Slavni rukometaš čestitkom raznježio obožavatelje

08.04.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Francuska rukometna zvijezda Nikola Karabatić, koji će u očima hrvatskih rukometnih navijača ostati zapamćen kao grubijan koji nam se u više navrata prepriječio na putu do rukometnog trona, čestitkom za 2. rođendan sinu Aleku pokazao je i svoju drugu stranu

Nježnost koju nikada nije znao pokazati u srazovima s hrvatskim rukometnim reprezentativcima, francuski rukometaš hrvatskih i srpski korijena pokazivao je prema svojoj obitelji koja ga je pratila na velikim rukometnim događanjima.

Nakon teških i iscrpljujućih utakmica na kojima ga iz publike bodre supruga Géraldine i sin Alek, Nikola redovito prvo njima potrči u zagrljaj.

Koliko mu obitelj znači često pokazuje i na svom Instagramu, pa tako ni u subotu nije propustio čestitati rođendan malom Aleku.

'Naše malo sunce je navršilo 2 godine. Sretan rođendan Alek', napisao je ponosni tata Nikola uz zajedničku fotografiju sa sinom i raznježio obožavatelje.

Slavnom rukometašu, uz sina Aleka, još se jedna beba uvukla pod kožu pa na njegovom Instagramu možemo pratiti i seriju fotografija naslovljenih 'Tonton Time'. Na njima 'Tonton' Nikola pozira s malenom Devu, kćerkom brata Luke koju je dobio početkom studenog s manekenkom Jeny Priez.

Tonton Time 👨‍👧❤️ #family #Deva #proud #love

Objavu dijeli Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44)

  • +3
Nikola Karabatić s djevojkom Geraldine Pillet u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić / PIXSELL