svi su u šoku

Slavni se opraštaju od Liama ​​Paynea: 'Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno'

17.10.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Iznenadna smrt britanskog glazbenika Liama ​​Paynea, koji je pronađen mrtav u Buenos Airesu, potresla je svijet. Mnoštvo zviijezda reagiralo je na tragični odlazak nekadašnjeg člana One Directiona

Liam Payne Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Prema posljednjim informacijama u stranim medijima, Payne je preminuo je nakon što je pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi, a brojni slavni na društvenim mrežama ostavljaju svoje reakcije na njegovu smrt.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Poruke sa svih strana

Poznati engleski voditelj Piers Morgan napisao je na Twitteru: 'Kakva šokantna tragedija'.

'Tako sam uznemirena zbog vijest o smrti LiamPaynea. Šaljem ljubav i sućut njegovoj obitelji i voljenima. RIP moj prijatelju, poručila je Paris Hilton.

Američki pjevač i tekstopisac Charlie Puth izrazio je sućut na Instagramu. 'Trenutno sam u šoku. Liam je uvijek bio tako ljubazan prema meni. Bio je jedan od prvih velikih umjetnika s kojima sam radio. Ne mogu vjerovati da ga više nema...', napisao je u svom Instagram Storyju. Također je podijelio video na kojem se njih dvoje smiju i poručio: 'Neka počiva u miru'.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Oglasila se i EL James, engleska je spisateljica najpoznatija po erotskom romanu Pedeset nijansi sive (Payne je surađivao s Ritom Orom na trećem dijelu franšize, 2018.) 'Srce mi se slomlilo kad sam čula za tragičnu smrt Liama ​​Paynea. Jedva mogu vjerovati u to. Iskrena sućut njegovoj obitelji', napisala je James.