pao s balkona

Iznenada preminuo Liam Payne (31), bivši pjevač One Directiona

17.10.2024 u 00:14

Bionic
Reading

Tragične vijesti potresle su glazbeni svijet u srijedu navečer - bivši pjevač benda One Direction Liam Payne preminuo je nakon pada s balkona.

Pjevaču Liamu Payneu nije bilo spasa nakon pada s balkona s trećeg kata hotela te je u srijedu navečer proglašen mrtvim. Ova vijest potresla je glazbeni svijet, posebno brojne obožavatelje benda One Direction, čiji je 31-godišnjak nekada bio član.

Postoje indikacije da je glazbenik uoči tragičnog događaja bio pod utjecajem droge ili alkohola, jer je hotelsko osoblje neposredno prije pozvalo policiju radi agresivnog ponašanja muškarca.

Preminuo Liam Payne, sumja se na samoubojstvo?

Policija trenutno ispituje mogućnost samoubojstva, jer još uvijek nije dokazano da je riječ o slučajnom padu.

Istraga je u tijeku te će se više znati u narednim danima.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Liam Payne rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu, u Engleskoj. Payne je postao poznat nakon što je 2010. godine sudjelovao u britanskoj verziji showa X Factor, gdje je, zajedno s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Niallom Horanom i Louisom Tomlinsonom, formirao grupu One Direction. Bend je postao globalni fenomen s brojnim hitovima poput 'What Makes You Beautiful' i 'Story of My Life'.

Uspješna solo karijera nakon One Directiona

Nakon što su One Direction ušli u pauzu 2016. godine, Payne je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl 'Strip That Down', koji je izašao 2017. godine, postigao je velik uspjeh na ljestvicama. Nastavio je izdavati glazbu, uključujući svoj debitantski solo album LP1 objavljen 2019. godine.

Gubitak njegova života u 31. godini još je tragičniji kada se uzme u obzir da iza sebe ostavlja sedmogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobio u vezi s bivšom partnericom Cheryl Tweedy…