za grieseldu

Sofia Vergara je 'pokradena': Smatra da je trebala osvojiti Emmy

16.09.2024 u 20:01

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara u Los Angeles na dodjelu nagrada stigla je u pratnji sina, a izgledala je prekrasno u dugačkoj crvenoj haljini

Na 76. godišnjoj dodjeli nagrada Primetime Emmy slavili su brojni glumci i glumice, posebice ekipe iz serija 'Shogun' i 'The Bear'. Slavila je i glumica Jodie Foster za 'True Detective: Night Country', no Sofia Vergara kući je otišla razočarana nakon što ipak nije dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu u ograničenoj ili antologijskoj seriji ili filmu.

Glumica je ušla u povijest kao prva Latina koja je nominirana u toj kategoriji, no ipak je povijest neće pamtiti kao prvu Latinu pobjednicu u toj kategoriji.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Sofia Vergara ulovljena je kako nezadovoljno plješće svojoj kolegici, a onda se i oglasila na Instagramu.

'Ukrali su mi Emmy po peti put', rekla je na španjolskom referirajući se na činjenicu da je prethodno bila četiri puta nominirana za Modernu obitelj.

Međutim, doznavši da je nominirana za ulogu Grieselde u Netflixovoj seriji, lijepa je glumica podijelila svoje oduševljenje: 'Vau. Griselda je bila moja prva dramska uloga ikada i trebalo nam je 15 godina da je oživimo. Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su bili dio ove serije. Nikada ovo ne bih mogla učiniti bez mog redatelja Andresa Baiza, mog kolege Alberta Guerre, Erica Newmana i cijelog kreativnog tima, mog partnera i producenta Luisa Balaguera, Teda Sarandosa, Bele Bajarije i njihovog tima na Netflixu, te sve nevjerojatne glumačke ekipe i posade. Nisam ni sanjao da ću nakon Moderne obitelji moći raditi na nečem tako posebnom kao što je Griselda.'

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Za dodjelu prestižnih nagrada popularna je glumica očarala u crvenoj haljini s potpisom talijanske modne kuće Dolce&Gabbana, a luksuzan srebrni nakit nosi potpis Cartiera.

Njezina pratnja za ovu večer dodjela bio je njezin sin Manolo, a glumica je na društvenim mrežama objavila čak nekoliko fotografija otkrivši koliko se dobro zabavljala. Duhovita glumica još je jedanput napravila šalu na svoj račun pa se našalila kako je umjesto nagrade dobila hamburger, a kao dokaz je priložila video na kojem u elegantnoj haljini uživa u burgeru.

'Tako sam ponosan na tvoju nominaciju, mama', napisao je Vergarin sin uz video koji otkriva kako su izgledale pripreme za crveni tepih i dodjelu nagrada.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju