PRELIJEPA KOLUMBIJKA

Sofia Vergara proslavlja 'okrugli' rođendan; fanovi ne mogu vjerovati koliko joj je godina

10.07.2022 u 16:54

Bionic
Reading

Atraktivna Sofia Vergara, glumica rođena u Kolumbiji koja je svjetsku slavu stekla ulogom Glorije Delgado-Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj' upravo je danas proslavila svoj 50. rođendan

Zgodna glumica koja redovito dobiva komplimente za svoj izgled, na svom je Instagram profilu pokazala kako obilježava važan datum.

Sofia je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s tortama i šampanjcem.

Latino ljepotica je za svoju je rođendansku proslavu odjenula crveno-bijelu haljinu bez naramenica koja prati liniju tijela, a kosu je kao i uvijek stilizirala u blage uvojke.

Budući da je na šampanjcu i torti stajala brojka 50, mnogi neupućeni fanovi bili su šokirani spoznajom da glumica ima toliko godina, jer izgleda puno mlađe.

SVI SU JE GLEDALI

Odličan izbor Sofije Vergare: Zanosna Kolumbijka očarala u nijansi koja ne pristaje dobro samo plavušama

Pogledaj galeriju

'Lijepa si kao uvijek', 'Kako ti imaš 50 godina?', 'Izgledaš kao da ti je 25', poručili su zanosnoj glumici pratitelji u komentarima uz rođendanske čestitke.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Inače, Vergara je bila najplaćenija glumica na američkoj televiziji od 2013. do 2020. godine, a početkom ove godine započela je snimati novi Netflixov projekt pod nazivom 'Griselda' o La Madrini, odnosno Griseldi Blanco, jednoj od najzloglasnijih žena globalnog kriminalnog podzemlja.

Sudeći prema fotografijama sa seta, Sofia se morala potpuno transformirati kako bi ušla u lik ozloglašene kriminalke, a seriju od šest epizoda režira Kolumbijac Andrés Baiz.