sudska borba

Šokantno otkriće: Angelina Jolie optužena da je namjerno narušavala odnos djece s Bradom Pittom

10.05.2024 u 11:48

Bionic
Reading

U javnost svako malo procuri poneki detalj povezan s razvodom jednog od najslavnijih bivši parova, Angeline Jolie i Brada Pitta. Sada je pak Angelina optužena da je pokušala narušiti odnos djece s Bradom Pittom govoreći im da ga se klone dok su mu bili u posjeti

Slavna holivudska glumica Angelina Jolie optužena je da je pokušala zahladiti odnos između svog bivšeg supruga Brada Pitta i njihovo šestero djece nakon njihovog razlaza, prema sudskim spisima podnesenim Vrhovnom sudu LA-a.Tony Webb radio je kao obiteljski tjelohranitelj više od 20 godina i tvrdi da ga je Angelina otpustila nakon što su dvojica njegovih zaštitara stala na Bradovu stranu.

U šokantnoj izjavi u koju je vidio DailyMail, bivšeg tjelohranitelja slavnog para agencija s kojom ima ugovor je obavijestila da Angelina tjera djecu izbjegavaju Brada Pitta, a sama je pri tome imala skrbništvo nad njima.

Dokumenti s pojedinostima o tih skandaloznih tvrdnji tvrdnjama objavljeni su u sklopu aktualnog spora bivšeg para koji se bori oko vlasništva nad francuskim vinogradom i dvorcem Miraval.

Naime, Zvijezda Tomb Raidera prodala je svoj udio vrijedan 62 milijuna dolara ruskom milijarderu Yuriju Shefleru 2021., za što Brad Pitt tvrdi da je u suprotnosti s njihovim dogovorom da prvo jedan drugome ponude pravo prvokupa.

Podsjetimo, Angelina i Brad Pitt bili su upleteni u dugotrajnu i gorku bitku oko imanja Chateau Miraval, koje proizvodi nagrađivani pjenušavi rosé. Bivši vojnik britanskog SAS-a Tony Webb radio je za obitelj više od 20 godina, počevši od 2000., a tvrdi da ga je Jolie otpustila nakon što su dvojica njegovih pripadnika osiguranja stala na Bradovu stranu nakon razlaza.

Prema dokumentima koje su danas predali Bradovi odvjetnici, Webb tvrdi da je dvojici kolega Angelinina osobna asistentica rekla da će ih glumica nakon što se pokazalo da bi oni mogli dati važne dokaze u borbi para oko skrbništva.

Dokumenti predani sudu, u koje je DailyMail.com imao uvid, navode kako mu je Webbov kolega rekao da je čuo Angelinu kako 'ohrabruje djecu da izbjegavaju provoditi vrijeme s Bradom Pittom tijekom posjeta.'

Lijepa Njemica pleše 'Rim Tim Tagi Dim' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Te tvrdnje dio su zahtjeva koji je podnio Pitt, u kojem se Angelinu naziva 'licemjernom' jer je tvrdila da je Brad željeli iskoristiti Ugovor o tajnosti podataka u prodaji njihovog francuskog vinograda kako bi je 'kontrolirao' – unatoč tome što redovito na šutnju tjera vlastito osoblje sličnim ugovorima.

U svojoj izjavi Webb tvrdi da su dvojica njegovih suradnika pozvani da svjedoče na saslušanjima o skrbništvu otuđenog para – razotkrivajući razgovore između Angelina i djece. U dokumentu tvrdi da je obično primao naredbe od Jolieina osobnog asistenta Michaela Vieire te je 2016. postao svjestan da je veza između Pitta i Jolie pukla.

Prema Webbovim riječima, u novinama je pisalo: 'Nakon njihova razvoda SRS Global i ja nastavljamo pružati sigurnost gospođi Jolie, gospodinu Pittu i njihovoj djeci.

'Neposredno prije nego što su dva SRS Global poduzetnika svjedočila u sudskom slučaju za koji sam shvatio da je povezan s razvodom gospođe Jolie i gospodina Pitta i skrbništvom nad njihovom djecom, gospodin Vieira nazvao me na mobitel.

'Rekao mi je da je čuo da bi dva zaštitara koji su pružali osobno osiguranje gospođi Jolie preko SRS Globala možda svjedočili u slučaju na obiteljskom sudu. G. Vieira me tada zamolio da spriječim dvije osobe da svjedoče. Shvatio sam da je gospodin Vieira ovaj zahtjev uputio u ime gospođe Jolie', navodi Webb u svojoj izjavi.

Webb je dalje u dokumentu rekao da 'nije imao ovlasti' spriječiti dvije osobe da svjedoče jer su bili neovisni, a ne njegovi izravni zaposlenici.

  • +12
Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / : - / INSTAR IMAGES / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U spisima se tvrdi da je Vieira tada upozorio Webba da su obojica sklopili Ugovor o tajnosti podataka s Angelinom i ako 'svjedoče u slučaju obiteljskog prava, Jolie će ih tužiti.

Webb je dodao: 'Prenio sam ovu poruku dvjema osobama preko telefona i obje su mi rekle da planiraju svjedočiti. Jedna od dvije osobe, Ross Foster, precizirao je da namjerava svjedočiti bez obzira na Ugovor o tajnosti podataka ako dobije sudski poziv.'

'Kad mi je g. Foster to rekao, također mi je rekao da će, ako se to zatraži, svjedočiti o izjavama koje je načuo da je gospođa Jolie davala djeci, potičući ih da izbjegavaju provoditi vrijeme s g. Pittom tijekom posjeta.'