TAYLOR MOMSEN

Šokirala izgledom: Proslavila se ulogama u 'Grinchu' i 'Tračerici', a sad bi je rijetki prepoznali

11.09.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Proslavila ju je uloga u hit filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić‘, nakon čega je dobila i ulogu Jenny Humphrey u 'Tračerici', a paralelno je gradila i glazbenu karijeru. Pojavljivanje Taylor Momsen na Tjednu mode u New Yorku iznenadilo je sve, ponajviše zbog njezinog stajlinga o kojem će se još danima pričati

Provokativno izdanje glumice i glazbenice Taylor Momsen nije prošlo 'ispod radara' na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku. Zvijezda serije 'Tračerica', gdje je glumila Jenny Humphrey, mlađu sestru Dana Humphreyja, odabrala je stajling u vojničkom stilu, no svemu je dala svoj pečat.

Uz široke hlače odabrala je jaknu istog neobičnog uzorka, a ispod nje nije nosila ništa. Točnije, nosila je tek naljepnice preko bradavica, ne želeći 'baš sve otkriti'.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Raskopčana jakna/košulja nije otkrila samo grudi već i nevjerojatne trbušnjake plavokose 31-godišnjakinje Taylor Momsen, a cijelu kombinaciju zaokružila je crnim čizmama i jednostavnim nakitom.

Fotografiju s Tjedna mode objavila je i na svom službenom Instagram profilu i za svoj stajling dobila pregršt komplimenata i pohvala.

Uloga koja ju je obilježila

Kada je dobila ulogu u filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić', Taylor Momsen imala je samo sedam godina, no o njezinoj transformaciji u Cindy Lou i danas se govori. I sama je godinama kasnije priznala da ju je ta uloga itekako obilježila.

Taylor Momsen Izvor: Profimedia / Autor: Santiago Felipe / Getty images / Profimedia

'Prije svega, 'Grinch' mi je promijenio život na mnogo načina - jedan od njih je taj da su me nemilosrdno ismijavali. Svaki put kad bih krenula u novu školu ili išla nekamo, mislim da djeca nisu ni znala moje ime. Bila sam samo 'Grinch Girl'. Čak ne bi izgovorili ime mog lika Cindy Lou Who… Navikla sam se na to, ali me pogađalo', rekla je Taylor u podcastu svog kolege iz 'Tračerice' Penna Badgleyja.

Nakon toga pojavila se u filmovima 'Spy Kids 2', 'Ivica i Marica' i 'Bili smo vojnici', a onda je stigla 2007., kada je dobila ulogu Jenny Humphrey u hit seriji 'Tračerica'. S ekipom je provela četiri sezone, nakon čega je napustila seriju kako bi se posvetila glazbenoj karijeri kao pjevačica rock benda The Pretty Reckless.

Glazba kao prva ljubav

Glumica je i u intervjuima često isticala da je glazba njezina prava ljubav te da je odrasla uz rock klasike koje je volio njezin otac Michael.

'Gluma je za mene bila samo posao koji sam odrađivala tokom dana, no glazba je moja strast i ljubav. Maštala sam da ću stvarati glazbu i svirati je na pozornici', rekla je u jednom intervjuu svestrana Taylor, poznata i po svom provokativnom goth modnom stilu.