Cave Romane

Solomun odsvirao set za pamćenje na BSH spektaklu godine

19.08.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Rekordna posjećenost u istarskom Cave Romane

Jedan od legendarnih i danas najtraženijih DJ-a današnjice Solomun odsvirao je set za pamćenje na BSH spektaklu godine. Povijesni kamenolom Cave Romane u Vinkuranu zabilježio je rekordnu posjećenost. Tisuće i tisuće ljudi iz cijelog svijeta došlo je na nastup koji će se dugo pamtiti. Jedno je ovo on najljepših mjesta na svijetu za ljetne zabave. Od same najave događaja pa do dolaska prvih posjetitelja vladao je izniman interes, a ulaznice su se rasprodale čak dva tjedna prije samog spektakla.

Solomunova glazba izvrsno se uklopila u ambijent. BSH produkcija pratila je njegov tempo, a publika je oduševljeno ovacijama nagradila DJ-a koji ima i hrvatske korijene. Ovo je bio jedini njegov nastup u regiji za koju je itekako vezan i uvijek to ističe. Bio je posebno emotivan što se osjetilo tijekom cijelog višesatnog nastupa. Čarobne fotografije iz Istre putuju u svijet i najbolja su pozivnica za nova druženja uz BSH Events.

'Ovo je bio najveći i najbolji glazbeni događaj koji smo imali prilike do sada organizirati. Hvala svim posjetiteljima koji su zajedno s DJ-ima stvorili spektakl za pamćenje. Još će se dugo prepričavati energija koja je vladala u Cave Romane. Cijela povijesna priča ove lokacije dobila je nastavak u vidu sinergije s glazbom velikana Solomuna!' – izjavili su iz BSH Events, organizatora spektakla.

Uz Solomuna u Cave Romane su nastupili Adam Ten, Andrew Meller, a uvertiru u njihove nastupe dao je hrvatski DJ Jakka. Ovaj ljetni spektakl u Vinkuranu organiziran je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine.

Za kraj ljetne sezone, BSH Events BSH Events u Zagrebu najavljuju novi open air spektakl Hot Since 82 at Zagreb Pyramids koji će se održati u subotu, 24. kolovoza od 18 sati. Engleska DJ zvijezda Hot Since 82 nastupit će na Zagrebačkom Velesajmu ispred 'Talijanskog paviljona' kojeg je talijanski arhitekt Giuseppe Sambito projektirao je 1961. godine. On je specifičan po svojih 12 ‘obrnutih piramida’. Ovaj je prostor uvršten na listu spomenika kulture. Ulaznice za spektakl Hot Since 82 at Zagreb Pyramids mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.