VJEŽBOM DO SAVRŠENSTVA

Sprema se za očinsku ulogu: Suprug Blanke Vlašić jedva čeka postati tata, objavio novu zanimljivu fotografiju

27.07.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić ranije je objavio simpatičan prizor s plavokosim mališanom s kojim je raznježio svoje pratitelje na Instagramu, a sad je pala nova preslatka fotografija

Baci li se pogled na Instagram profil Rubena Van Guchta prema njegovim posljednjim objavama jasno je da više od svega ne može dočekati da postane očinska figura. Na Instagramu je prvo pokazao kako drži jaje od kolica za bebu, potom i drugu fotografiju na kojoj u ruci ima dječji plavi bicikl.

Zadnjih dana je podijelio fotografiju s dječakom s kojim zajedno jede za stolom. 'Život', napisao je kratko tada. Sada je fanove iznenadio novom objavom s istim mališanom i dva psa. 'Učite ih mlade', poručio je uz fotografiju na kojoj ga možemo vidjeti kako sjedi na psećem krevetiću.

Inače, Blankin suprug iza sebe ima propali brak s influencericom Laurence Van Tongerloo. Bili su skupa 10 godina od čega 7 u braku, ali nisu imali djece. Vijest o razvodu objavili su preko društvnieh mreža u listopadu prošle godine zajedničkom fotografijom. S našom proslavljenom atletičarkom je nedavno okrunio svoju ljubav za koju se u domaćim medijima nije znalo.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX