NOVI ČLAN obitelji

Sreći nema kraja: U dom Meghan Markle i princa Harryja stigla prinova

26.08.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su se na sljedeći korak u braku, odlučivši se za da je vrijeme za novog člana obitelji - psa. Prema pisanju portala People, vojvode od Sussexa su početkom ljeta nabavili psa, navodno labradora, koji otada čini novog člana njihove male obitelji

Poznato je kako je Meghan Markle zbog ljubavi prema princu Harryju iza sebe ostavila mnogo toga u Americi, a možda više od prekida glumačke karijere bolilo ju je to što ne može sa sobom povesti svoja dva psa, bigla Guya i labradora Bogarta. Rastanak s psima bivšoj je glumici teško pao, pa joj je njezin voljeni princ Harry odlučio nadomjestiti tu prazninu.

People je objavio vijest kako princ Harry i Meghan Markle imaju novog člana obitelji - psa vrste labrador, koji je u njihov dom, Nottingham Cottage u Kensingtonskoj palači stigao početkom ljeta.

Harryjev i Meghanin novi najbolji prijatelj bit će im pratnja u mnogim šetnjama u Cotswoldskim brdima, gdje par često odlazi kako bi pobjegao od očiju javnosti.

Glasnogovornik Kensingtonske palače odbio je dati komentar na ovu temu, a navodno se novi član njihove obitelji odlično snašao te je bio prisutan i na vjenčanju. People piše kako je pas cijelo vrijeme tijekom šminke i frizure ležao kod Meghaninih stopala, a ako je suditi prema Meghaninoj neizmjernoj ljubavi koju gaji prema životinjama, novi ju dlakavi prijatelj zasigurno iz dana u dan uveseljava.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia