obožavatelji su presretni

Stiže novi nastavak kultnog filma 'Karate Kid': Vraćaju se Ralph Macchio i Jackie Chan

21.10.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Filmski klasik 'Karate Kid' uz koji su odrasle generacije uskoro stiže na velike ekrane. Riječ je, šestom filmu u popularnoj franšizi nazvanom 'Karate Kid: Legends'. Ulogu Daniela LaRussoa iz originalnog filma, objavljenog 1984., ali i nastavaka Karate Kid 2 i Karate Kid 3 iz 1986., odnosno 1989., tumačit će Ralph Macchio, bit će tu i legendarni majstor borilačkih vještina Jackie Chan koji je glumio gospodina Hanea u filmu Karate Kid iz 2010.

'Karate Kid: Legends' je reboot originalnog filma te ima sličnu priču kao i original, samo što je karate zamijenjen kung-fuom, budući da je radnja filma smještena u Kinu. Jackie Chan je u filmu školski domar koji preuzima ulogu mentora mladom Dreu Parkeru, kojeg glumi Jaden Smith.

Uz njih će glumiti i mladi Ben Wang koji će utjeloviti lik učenika. Kako navodi Variety, Wang je izabran za ulogu zbog 'izvanredne izvedbe i duboke povezanosti s likom'. Vješt u više borilačkih vještina, uključujući karate, wing chun/kung fu, gumdo, kempo i taekwando.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Ming-Na Wen, poznata po glasu Mulan u istoimenom crtiću te brojnim ulogama u 'Agents of S.H.I.E.L.D', 'The Joy Luck Club', glumit će Wangovu majku. Joshua Jackson i Sadie Stanley također će se pojaviti u filmu.

Detalji oko filma se taje

Pojedinosti oko filma strogo su čuvana tajna, no s obzirom na spomenute glumce, pretpostavlja se da će 'Karate Kid: Legends' na neki način povezati priče o liku kojeg je Macchio tumačio u prva tri filma u franšizi i onoga kojeg je glumio Chan u remakeu iz 2010. godine. Film u kina stiže krajem svibnja iduće godine.