emotivan susret

Stjepan Hauser o Celine Dion: 'Strpljivo čekam naš duet i znam da će se vratiti na pozornicu'

26.06.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Poznati hrvatski violončelist u subotu navečer nastupao je u kazalištu Encore u Las Vegasu, te priredio publici večer za pamćenje, a budući da je u publici sjedila i pjevačka diva, on je u njezinu čast odsvirao njezin hit 'My Heart Will Go On'. Još uvijek pod dojmom tog događaja slavni Istrijan joj je posvetio novu objavu

Nakon odsvirane obrade, Stjepan Hauser se obratio slavnoj glazbenici. 'Moj najveći san je nastupati s vama' rekao j i pozvao je da zapjeva s njim na pozornici. Celine Dion nije pristala pridružiti mu se pa će na zajednički nastup domaći glazbenik ipak pričekati.

To nije pokvarilo ovaj poseban trenutak, a glazbenik joj je posvetio i najnoviju objavu na Instagramu u kojoj poručuje: 'Mi smo jedni drugima najveći fanovi! Strpljivo čekam naš duet i znam da će se vratiti na pozornicu jača nego ikad, jer samo je jedna Celine'.

Pojavio se i video njihovog susreta nakon Hauserovog koncerta. 'Čekao sam ovaj trenutak, hvala ti puno što si došla', rekao je Hauser nakon čega je pao emotivan zagrljaj. Pjevačica ga je potom upoznala sa svojom pratnjom.

Izvor: Društvene mreže

'Ne mogu vjerovati! Ja sam tvoja velika obožavateljica. Ti kao da ne sviraš instrument, već nešto što ne mogu opisati. Toliko si unesen u svoje izvedbe', poručila mu je Celine Dion istaknuvši kako vjerno prati njegov rad. Nakon toga su se zajedno su se fotografirali, potom su čak napravili i zajedničko srce.

  • +2
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia