izazvao je zabrinutost

Što se događa sa slavnim glumcem? Izgled Matthewa McConaugheya šokirao mnoge

18.09.2024 u 10:56

Bionic
Reading

Protekle nedjelje održana je gala svečanost događaj 'Kering Foundation Caring For Women' koji je okupio brojne poznate osobe iz svijeta filma, mode i šoubiznisa. Pojavio se i Matthewa McConaughey sa suprugom Camilla Alves, no ono što je privuklo najviše pažnje bila je promjena u njegovom izgledu

Obožavatelji su ubrzo na društvenim mrežama počeli širiti razne teorije.

Nekima se čini da mu je nos drugačijeg oblika i da su mu oči promijenile boju. Drugi su pak konstatirali da glumčevo, uvijek nasmijano i vedro lice, nije zračilo istim sjajem. Bio je neobično ozbiljan i natmuren, što je za McConaugheya poznatog po svojoj karizmi i opuštenosti, bilo neuobičajeno.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Izgledao je blijedo s upalim obrazima koji su dodatno naglasili njegovu ozbiljnost. Po pogledu se doimao izgubljeno, kao da luta u prazno, što je dodatno povećalo zabrinutost među obožavateljima i medijima.

@mickmicknyc When the red carpet is so hot and you don’t know where to point your camera 😍 Kim Kardashian, Matthew McConaughey and Camila Alves on the @Kering red carpet ❤️‍🔥 @Kim Kardashian #redcarpet #kering #kimkardashian #matthewmcconaughey #camilaalves #nyc #bts #behindthescenes ♬ original sound - New York Mickey

'Može li biti to da čovjek jednostavno stari? Kako starite, izgled se najčešće mijenja i tjelesna masa se pogoršava', glasio je jedan od komentara koji su pravdali glumca. 'Ovo nije on', tvrdi drugi twitteraš. Neki misle da je za sve kriv Ozempic, a drugi smatraju da je nova uloga razlog za njegovo ljuto lice i gubitak težine.

Plastični kirurg sugerira da su mršave crte lica glumca rođenog u Teksasu upravo to - posljedica gubitka težine, navodi DailyMail. Reza Nassab, stručnjak za plastičnu te rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju u Manchesteru i Cheshireu, kaže da je glumac smršavio umjesto da se podvrgne plastičnoj operaciji mijenjanja lica.

'Mislim da se promjena u veličini i obliku njegovog nosa i mršavi obrazi može pripisati gubitku težine. Kad netko znatno izgubi na težini, smanjenje masnoće na licu može učiniti da njegove crte izgledaju definiranije i istaknutije, uključujući nos', objasnio je.

OVO JE HIT

Matthew McConaughey i Camila Alves svoju tekilu promoviraju ‘bez gaća’

Pogledaj galeriju

Glumac koji se jako trudi pripremati za svaku ulogu, priznao je ranije za Radio Times da je spremajući se za ulogu Rona Woodroofa u 'Dallas Buyers Clubu' 2014. 'preživio' uz plan prehrane koji se sastojao od dijetalne Cole, bjelanjaka i tek jednog komada piletine dnevno kako bi smršavio. Nakon snimanja filma ubrzo je vratio težinu.