PUNJENJE BATERIJA

Sunce i more joj gode: Mladu mamu Anu Vučak Veljaču uhvatili izljevi romantike

04.06.2021 u 18:21

Bionic
Reading

Dolazak prinove, osobito ako je riječ o prvom djetetu, muževe često bace u drugi plan, no našoj glumici i mladoj mami Ani Vučak Veljača boravak u Dalmaciji očito godi

Glumica i njezin suprug, scenograf Ivan Veljača, krajem veljače su postali roditelji djevojčice Juli, koju su ovih dana prvi put poveli na obiteljsko putovanje u Dalmaciju.

Proteklih je dana Ana objavila nekoliko fotografija iz 'splitskog đira' sa svojom mezimicom, koje je snimio njen suprug Ivan Veljača, inače brat Jelene Veljače, a sunce i more očito su mladu mamu bacili u romantični mod pa se u njenim objavama u petak našao i suprug.

'To je bilo ka u priči, živili su ka golubi, i nosili svoje brime, s puno srca, malo riči, goli, bosi, gladni, grubi, volili se cilo vrime... Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantazija', citirala je Ana na instagramu stihove Momčila Popadića koje je proslavio nikad prežaljeni Oliver Dragojević, a uz njih je objavila fotografiju nježnog zagrljaja sa suprugom.

Glumica zagrebačkog kazališta Trešnja, koja je gledatelje osvojila serijama poput 'Kud puklo da puklo', 'Prava žena', 'Stella' i 'Čista ljubav', nastupom u 'Plesu sa zvijezdama', ali i vođenjem televizijskih emisija, svoju je ljubavnu priču sa scenografom Ivanom Veljačom započela prije više od pet godina.

Romantičnu vezu su okrunili brakom u veljači 2018. godine, a na treću godišnjicu braka stigao im je i najljepši mogući poklon, njihova mezimica Juli.