ANA MASLAĆ PLENKOVIĆ

Supruga premijera Andreja Plenkovića rodila treće dijete

30.03.2022 u 23:21

Bionic
Reading

Supružnici Plenković već imaju sina Marija i kćerkicu Milu, a za treće su dijete odabrali ime - Ivan. Ana Maslać Plenković i ovoga je puta rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici

Kako je objavio Jutarnji list, večeras je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici treće dijete rodila supruga premijera Andreja Plenkovića, Ana Maslać Plenković.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji malenom su dječaku nadjenuli ime Ivan. Da je Ana Maslać Plenković trudna treći put, doznalo se tek početkom veljače, a do tada je trudnoća čuvana u krugu najbliže obitelji i prijatelja.

'S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković treći put postati roditelji. Uz dječaka Marija (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece', službeno je tada potvrđeno iz Vladina ureda.

  • +3
Andrej Plenković, Ana Maslać Plenković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, Ana Maslać i Andrej Plenković upoznali su se upravo u Hrvatskom saboru preko zajedničkih poznanika, a vjenčali su se sredinom listopada 2014. godine u njezinu rodnom gradu Dubrovniku. Samo dva mjeseca nakon vjenčanja, na njezin 35. rođendan, postali su roditelji malenog Marija, koji je dobio ime po svom djedu, ocu Andreja Plenkovića.