NEUSTRAŠIVI PARIS

Sve zbog jednog videa: Pierce Brosnan ne krije da je zabrinut za sina

20.09.2024 u 19:55

Bionic
Reading

U braku s Keely Shaye Smith 71-godišnji Pierce Brosnan dobio je dvojicu sinova, Dylana i Parisa, a upravo najmlađi nasljednik zadaje mu najveće glavobolje

Na svog najmlađeg sina Parisa Brosnana, 71-godišnji Pierce Brosnan nije 'prenio' samo svoje dobre gene koje se tiču izgleda, već i ljubav prema brzoj vožnji.

Legendarni irski glumac i mnogima najomiljeniji James Bond svih vremena poznat je kao veliki zaljubljenik u automobile te se može pohvaliti impresivnom kolekcijom limenih ljubimaca, a tu strast prenio je i na 23-godišnjeg Parisa.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Zaljubljenik u automobile

Brosnanov najmlađi sin vlasnik je dobro znane klasike među zaljubljenicima u automobile. Riječ je o BMW-u E30 iz 1991. u srebrnoj boji, koji je često glavna inspiracija za njegove objave na društvenim mrežama.

Upravo tako bilo je i u njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu gdje je glavna zvijezda upravo njegov automobil na kojem su napravljene neke preinake, a našla se tu i snimka driftanja.

Ta snimka privukla je pažnju njegovog slavnog oca koji mu je odmah ostavio komentar ispod objave: 'Lakše malo s tim!', aludirajući time da bi Paris trebao malo više paziti na sebe i ne divljati, iako, u konačnici, nije on osoba za volanom koja drifta.

IRSKI ZAVODNIK

Žene diljem svijeta i dalje 'padaju' na šarm Piercea Brosnana

Pogledaj galeriju

Inače, osim Parisa, Pierce Brosnan sa suprugom Keely Shaye Smith ima i sina Dylana, a ovaj slavni holivudski par nikada nije krio koliko je ponosan na svoja dva nasljednika. Uz njih Brosnan iz braka s prvom suprugom, pokojnom Cassandrom Harris ima sina Seana, a posvojio je i njezinu biološku djecu Christophera i Charlotte.