23 godine bračne sreće

Dirljiva posveta Piercea Brosnana: 'Moja lijepa djevojko smeđih očiju, ti si moj sjever, jug, istok i zapad'

05.08.2024 u 21:57

Bionic
Reading

Pierce Brosnan, poznati irski glumac i bivša zvijezda James Bond franšize, obilježio je 23. godišnjicu braka sa svojom suprugom Keely Shaye Smith kojoj je posvetio dirljivu objavu na društvenim mrežama

U svojoj objavi na Instagramu 4. kolovoza, 71-godišnji Pierce Brosnan izrazio je duboku ljubav prema svojoj 60-godišnjoj supruzi. Koristeći poetske izraze, opisao ju je kao svoj 'sjever, jug, istok i zapad'.

'Sretna 23. godišnjica moja draga Keely. Moja lijepa djevojko smeđih očiju, moj sjever, moj jug, moj istok i zapad. Sva moja ljubavi, ako zaostanem čekaj me', napisao je glumac u objavi uz koju je također podijelio kolaž fotografija koje prikazuju njihov zajednički život kroz godine, od romantičnih šetnji plažom do novijih trenutaka iz njihovog zajedničkog života.

23 godine braka

Keely je uzvratila gestom, objavivši vlastiti niz fotografija s njihovog vjenčanja 2001. godine u dvorcu Ashford u Irskoj.

'Ti si najbolja, najljepša, najnježnija osoba koju sam ikada poznavala. Sretna godišnjica, ljubavi moja. Za sljedeće 23 godine zajedno. Neka i dalje budu kreativne, pustolovne, pun ljubavi, inspirativne i radosne. Vrijeme leti na krilima ljubavi', napisala je raznježena Keely.

Njihova ljubavna priča započela je 1994. godine na zabavi u Meksiku, gdje je Keely radila kao TV dopisnica. Prvi spoj pod zvjezdanim nebom i vatromet iznad njihovih glava nagovijestili su početak romantične veze koja će trajati desetljećima. Par je dobio dva sina, Dylana (27) i Parisa (23), prije nego što su se vjenčali 2001. godine.

Izgubio drugu suprugu

Brosnan, koji je prethodno bio oženjen Cassandrom Harris sve do njezine prerane smrti od raka 1991. godine, često govori o svojoj ljubavi prema Keely. U ranijim intervjuima opisao ju je kao sjajnu ženu i izjavio da, čak i da je tražio milijun puta, ne bi našao bolju partnericu.

No njihov brak nije bio bez izazova. U nedavnom intervjuu za Fox News u prosincu 2023., Brosnan je priznao da su, poput svih obitelji, i oni prošli kroz mnoge poteškoće. Međutim, naglasio je da se i dalje jako vole i da su zajedno prošli mnoga iskustva koja su ih osnažila kao par.

Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; montaža tportal