ŠTO REĆI?

Svi ga žele u ulozi Jamesa Bonda: Aaron Taylor-Johnson pokazao zavidne trbušnjake

25.09.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Novi holivudski miljenik, 34-godišnji Aaron Taylor-Johnson trenutno je na zasluženom odmoru sa svojom 57-godišnjom suprugom Sam Taylor-Johnson, a njihove zajedničke fotografije zasjenili su njegovi trbušnjaci kojima se pohvalio i ovako javno

Da uistinu brine o svom izgledu, pazi na prehranu i redovito vježba bilo je jasno kao dan u trenutku kada je 34-godišnji glumac Aaron Taylor-Johnson skinuo majicu i tako pozirao sa svojom 23 godine starijom suprugom, redateljicom Sam Taylor-Johnson.

Savršeno isklesani trbušnjaci ostavili su sve bez riječi, a ništa manje ponosna nije bila Sam, koja je također bila u bikiniju i kratkim hlačicama.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

U nizu fotografija našla se još jedna na kojoj se Aaron hvali svojim savršenim trbušnjacima, odjeven tek u bermude i sa cigaretom u ruci, dok Calvin Klein bokserice lagano proviruju.

Glumac je njegova ljubav

Atraktivni glumac rođen je 1990. u Engleskoj, a već kao šestogodišnji dječak počeo je glumiti pod imenom Aaron Taylor. Studirao je dramu, ples i pjevanje u Jackie Palmer Stage School te nastupao u raznim kazališnim produkcijama tijekom kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih.

Prvi film snimio je kad je imao 10 godina te je tada upoznao i Jackieja Chana, a njegova prva priznata uloga bila je ona u britanskoj miniseriji pod nazivom 'Armadillo'. Godinu kasnije pojavio se i u obiteljskom filmu 'Tom and Thomas' (2002.).

Brak sa Sam

Godine 2009. kao 18-godišnjak na setu filma 'Nowhere Boy' upoznao je redateljicu Sam Johnson te je ona preokrenula njegov svijet. Svoju ljubav odlučili su 2012. godine okruniti brakom i donijeli odluku da će svojem prezimenu dodati prezime partnera pa je on od 2012. poznat kao Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

'Znao sam da ću imati veliku obitelj. Znao sam da ću biti mladi otac. Znao sam da ću imati mnogo djece', rekao je glumac nedavno, objašnjavajući svoju odluku da s 19 postane otac. Sa Sam je dobio dvije kćeri, Wylde i Romy Hero, ali i postao očuh redateljičine djece iz njezina prethodnog braka s Jayem Joplingom.

O svojoj supruzi ne govori često, no opisao ju je kao 'veliku redateljicu i prekrasnu pripovjedačicu', no zato javnost voli itekako pričati o njihovoj velikoj razlici od čak 23 godine, koliko je Sam starija od Aarona.