bilo bi fer

Svi pritišću princa Harryja da se ispriča princu Williamu

26.06.2024 u 05:50

Bionic
Reading

Princ Harry stao je na žulj starijem bratu pa William nema želju za ikakvim kontaktom. Iako su njihove razlike nepomirljive, u teškom je razdoblju poželjno da se obitelj drži skupa

Svađa dvojice braće još uvijek traje, a čini se da princ William nema u planu ubrzo posegnuti za mobitelom i nazvati mlađeg brata. Razlog tomu su brojne optužbe koje je princ Harry rekao na račun kraljevske obitelji, a William mu je posebno zamjerio sve ružno što je rekao o njegovoj supruzi Kate.

Harry u svojoj knjizi 'Spare' nije izostavio ni negativno o starijem bratu, ali ni o princu Louisu za kojeg je izrazio zabrinutost da bi se jednog dana mogao osjećati poput njega, odnosno kao višak u kraljevskoj obitelji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na princa Williama sada je pao težak zadatak balansiranja privatnog i poslovnog jer se kao član obitelji želi brinuti o supruzi i ocu, ali njegova je dužnost brinuti i o monarhiji koja je trenutno u nezavidnoj poziciji.

Upravo zbog teške obiteljske situacije i bolesnog oca, kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams savjetovao je princu Harryju da kontaktira brata, posebno nakon što je još jednom javno prekršio obiteljsku prigodu ne čestitavši rođendan starijem bratu.

'Mislim da je posve jasno da je svaki rascjep nepoželjan, a kada su pojedinci koji su u njega uključeni bolesni. To ga čini još nepoželjnijim', rekao je Fitzwilliams dodavši kako bi sjajan prvi korak bio da Harry u javnosti pohvali obitelj.

Poznato je da Harryju sve više nedostaje London i kraj u kojem je odrastao pa da aktivno razmišlja o kupnji nekretnine u Londonu kako bi tamo mogao provoditi vrijeme kada dođe u posjet starim prijateljima.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...