BEZBRIŽNI TRENUCI

Najljepša obiteljska fotografija princa Williama i djece krije dublje značenje

22.06.2024 u 20:41

Bionic
Reading

Kate Middleton je ponovo snimila predivnu obiteljsku fotografiju na kojoj ovaj put nitko nije tražio fotošopirane detalje već dublje značenje. Nova vesela fotografija princa Williama i njihove djece, Georgea, Charlotte i Louisa odražava njihov opušten obiteljski život i normalno djetinjstvo malenih nasljednika, unatoč kraljevskim obvezama

Na novoj fotografiji kraljevske obitelji, koja je objavljena povodom 42. rođendana princa Williama, budući kralj drži se sa svojom djecom za ruke dok skaču na plaži u Norfolku, a iza objektiva je kao i obično bila Kate Middleton.

Rođendanski fotografija princa od Walesa odmak je od tipičnih kraljevskih fotografija i jasno pokazuje da mu je obitelj na prvom mjestu, pogotovo u ovom teškom razdoblju dok se princeza od Walesa liječi od raka. Iako su princ i princeza od Walesa i ranije pokazivali djeliće svog ležernog obiteljskog života koji se odvija daleko od očiju javnosti, nova fotografija jedna je od najboljih obiteljskih fotografija koje su ikada objavili, a sve zbog razigranog i zaigranog djelića njihovog obiteljskog života uhvaćenog u objektivu.

  • +2
Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Razigrana snimka prikazuje princa Williama i njegovo troje djece kako se drže za ruke dok skaču u zrak na plaži. Snimljena je u Norfolku, jednom od njihovih omiljenih mjesta. Tamo se nalazi njihov ladanjski dom Anmer Hall, gdje se Kate, kažu insajderi, najviše osjeća kao kod kuće. Ova bezbrižna fotografija je zapravo potpuna suprotnost od formalne strane kraljevske obitelji koju javnost viđa, uključujući i prošli tjedan kada su se okupili na Trooping the Colour, godišnjoj proslavi rođendana kralja Charlesa.

Na takvim događanjima su princ George i princeza Charlotte suzdržani i ozbiljni dok je za razigranost i male nepodopštine obično zadužen najmlađi član – princ Louis. No na ovoj fotografiji svi su razigrani i bezbrižni te ne skrivaju kako se dobro zabavljaju. To su pokazali i na koncertu Taylor Swift u Londonu, gdje su uz hitove nove pop kraljice plesali i pjevali uz tatu, koji je pokazao i plesačke vještine.

Maleni Swiftiesi čak su i pozirali s Taylor ne skrivajući uzbuđenje i široke osmijehe, a princeza Charlotte je poput brojnih obožavateljica i odjenula odgovarajuću svjetlucavu haljinu za koncert.

Podsjetimo, u ožujku je princeza od Walesa javno otkrila da joj je dijagnosticiran rak i da je podvrgnuta kemoterapiji. U objavi je rekla da joj je obitelj najvažnija te je priznala: 'Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da idem biti u redu.' Iako je obitelj princu i princezi od Walesa važnija nego ikada, nije tajna da su uvijek nastojali svojoj djeci omogućiti normalan život kad god je to bilo moguće unatoč njihovom kraljevskom statusu, a pogotovo drugom u redu za tron - princu Georgeu.

  • +6
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

'To je golemo balansiranje. William i Kate čine pravu stvar, štiteći ga kako bi mogao imati što normalnije djetinjstvo, ali on također uranja u dužnosti budućeg monarha. On dobiva iskustvo iz prve ruke o tome kako je biti monarh, ali i iskustvo kako je biti normalan dječak', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za magazin People.

Princ George i njegova braća i sestre imaju potpuno drugačiji odgoj od prethodnih nasljednika, ponajviše zahvaljujući Kate Middleton koja je odrasla u 'normalnoj' obitelji. Ona dolazi drugačijeg okruženja, nije odgajana u aristokratskom okruženju gdje djecu viđate nakratko svaki dan već jako cijeni važnost druženja s obitelji. 

sve osim nogometa

Učitavanje...