carole middleton

Iz ovih razloga princ William misli da ima najbolju punicu na svijetu

21.06.2024 u 16:21

Bionic
Reading

Dok je Kate bila odsutna iz javnih angažmana, na jednoj paparazzi slici vidjeli smo je s majkom Carole u automobilu. Majka Kate Middleton obitelji uvijek 'uskače' kada treba, a tijekom godina 69-godišnjakinja je razvila blizak odnos sa zetom Williamom

Princ William i princ Harry odrasli su bez topline majke, a majčinsku figuru u životu princa Williama preuzela je njegova punica. Iako ih ne možemo često vidjeti zajedno, Carole Middleton i princ William njeguju jako blizak odnos. Obitelj Middleton svjedočila je Williamovoj transformaciji iz mladog princa do odanog supruga, oca i budućeg kralja kakav je danas.

Carole Middleton više se puta pokazala kao oslonac u životu Williama i Kate Middleton. Kad se Kate osjećala bolesno i iscrpljeno tijekom trudnoće, oslonila se na svoju majku kao podršku te je provela nekoliko dana živeći s obitelji Middleton u njihovom domu na imanju Sandringham.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na dane kada bi i William bio u Sandringhamu častila ga je s njegovom omiljenom poslasticom - sirom na tostu koji bi jeo gledajući televiziju. Također, za njega je pripremila i njegove omiljene čokoladice s morskom soli.

'Moglo bi se reći da se Kate i William, za razliku od većine parova s ​​tazbinom, osjećaju najlakše i najsretnije s njezinim roditeljima. Tenzije nestaju i vlada atmosfera zabave', rekao je jedan od izvora blizak kraljevskom paru.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

'On je zadivljen njezinim sposobnostima, njezinom upornošću, visokom razinom energije, njezinim vrhunskim organizacijskim vještinama i njezinom umreženošću', otkrio je izvor komentirajući karakter Williamove punice koja je donedavno vodila biznis s potrepštinama za dječje rođendane.

Koliko su Kate i William bliski s obitelji vojvotkinje pokazuje i činjenica da su 2011. prekršili protokol i Božić proveli u njihovoj vili u Buckleburyju u West Berkshireu, a ne s kraljevskom obitelji. Za razliku od raskošnih svečanih večera koje organizira kraljevska obitelj, kod Middletonovih je opuštenija obiteljska atmosfera, onakva o kakvoj je William maštao tijekom odrastanja.

Također, Carole i Michael su stvorili vrlo čvrstu vezu sa svojim unucima. Oni su bili prvi članovi obitelji koji su posjetili princa Georgea kada se rodio 2013. i od tada su stalno prisutni u njegovom životu, a godine 2014. Carole se pridružila Williamu i Kate na njihovoj turneji po Australiji i Novom Zelandu kako bi mogla pomoći čuvati Georgea zajedno s dadiljom para.

  • +2
Carole i Michael Middleton Izvor: Ostale fotografije / Autor: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA, CANVA, canva
sve osim nogometa

Učitavanje...