KAO I SVI OBOLJELI

Bivša zaposlenica palače otkrila sve o strahovima Kate Middleton

20.06.2024 u 14:40

Bionic
Reading

Kate Middleton i dalje je glavna vijest u svim svjetskim medijima, stoga ne treba čuditi da su sve novosti vezane uz njezin oporavak najčitanije

Javnost je jedva dočekala trenutak da se Kate Middleton napokon ukaže, kako bi se moglo prestati s nagađanjima o njezinom zdravstvenom stanju i svemu što karcinom i borba s istim sa sobom donosi. Njezin dolazak, u pratnji djece, na ovogodišnji Trooping the Colour, začepila je usta zlim jezicima koji se nisu libili širiti najcrnije scenarije.

No, iako barem fizički izgleda dobro, svatko tko se borio s karcinomom ili je imao osobu u bliskoj okolini koja prolazi teške životne borbe, dobro zna da je gori onaj psihički aspekt svega. Strahovi i razne emocije nisu zaobišli ni voljenu princezu od Walesa, koja se sa svime borila daleko od znatiželjne javnosti.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Kako je i sama rekla u objavi uoči njezinog pojavljivanja na balkonu Buckinghamske palače, u njezinom su životu trenutno podjednako zastupljeni i 'dobri i loši dani'. O tome je ponešto otkrio i bivši zaposlenik palače, nekadašnji tajnica za odnose s javnošću kraljice Elizabete II, Ailsa Anderson.

'Možda je princeza od Walesa, no ona je još uvijek majka i supruga i prolazi kroz iste emocije, brige i strahove kao i bilo tko drugi u takvim okolnostima.'

trooping the colour, 2024.

S osmijehom na licu: Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci

Pogledaj galeriju

Iako se Kate trudila pokazati da je jaka, u svom prvom javnom pojavljivanju nakon gotovo šest mjeseci izbivanja, Ailsa kaže: 'Tretman je težak i ljudi ga različito prihvaćaju, a nuspojave mogu biti neoprostive.'

Oni bliski princezi od Walesa kažu kako joj je pravo olakšanje što ima dnevne rutine sa svojom obitelji, osobito s djecom, prinčevima Georgeom (10) i Louisom (6) te princezom Charlotte (9).

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju

'Djeca se neće sjećati maminih ruku koje se tresu, niti im je to važno. No, sjetit će se kako je mama pekla kolače ili kada je otišla u lokalnu trgovinu i kupila nešto', rekla je kraljevska povjesničarka Amanda Foreman.