predivno izdanje

Haljinom omiljenog brenda Kate Middleton njezina je majka poslala jasnu poruku

20.06.2024 u 09:40

  • +2

Carole i Michael Middleton

Izvor: Ostale fotografije / Autor: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA, CANVA, canva

Bionic
Reading

Kate Middleton očekivano je propustila prve dane konjičkih utrka Royal Ascott, no ako je suditi prema ozarenim licima njenih roditelja, razloga za brigu sve je manje

Carole i Michael Middleton, roditelji princeze od Walesa, pojavili su se na drugom danu manifestacije Royal Ascot, vidno dobrog raspoloženja i širokih osmijeha na licu.

Bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti od strašne dijagnoze karcinoma njihove voljene Kate, no nakon što je princeza par dana ranije osvanula na balkonu Buckinghamske palače, i sami su se odlučili na uživanje u društvenom događaju.

Par se za prisustvovanje konjičkim utrkama modno uskladio, noseći komade svijetloplave boje. I dok je otac Kate Middleton uz crni sako i šešir birao košulju i prsluk u plavim nijansama, Carole je u ovim tonovima osvanula od glave do pete.

Lijepa majka princeze od Walesa nosila je plisiranu midi haljinu s laskavim povezom oko struka i otmjenim cvjetnim uzorkom te pussy-bow mašnom svezanom oko vrata, a sve s potpisom brenda Self-Portrait, u kojoj smo redovito imali prilike vidjeti njenu kćer. Carole je oboljeloj Kate i na ovaj način poslala poruku bezuvjetne podrške, a nema sumnje i da je princeza bila oduševljena majčinim modnim izdanjem.

Ova haljina vješto spaja sve ovosezonske trendove, jer su trenutno daleko najpoželjniji upravo ženstveni plisirani modeli, pri čemu je delikatni cvjetni uzorak iznimno dobrodošao, baš kao i povezi kojima se vizualno stanjuje struk. Uz to pastelne nijanse već su mjesecima najpopularnije, a pri čemu upravo nježni plavi tonovi dominiraju od haljina preko torbica do cipela i tenisica.

Uskladila ju je s raskošnim šeširom, modnim dodatkom koji se tradicionalno nosi na Royal Ascot, Kate Spade New York modrom torbicom obogaćenom cvjetnim detaljima, raskošnim naušnicama brenda Emily Mortimer te mornarskoplavim salonkama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Carole i Michael Middleton ondje su uživali u društvu članova kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, među kojima je bila i prelijepa grčka princeza Olympia. No, najdraže društvo pravio im je zet princ William s kojim su razmijenjivali srdačne osmijehe, prema kojima se može zaključiti da je Kate, ipak, na dobrom putu prema punom oporavku.

Dan ranije Royal Ascot pohodili su članovi kraljevske obitelji predvođeni kraljem Charlesom i kraljicom Camillom, a pozornost u divnim haljinama plijenile su Sophia, vojvotkinja od Edinburgha, Zara Tindall i princeza Beatrice.

  • +6
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Kate Middleton nažalost je bila primorana propustiti ovaj događaj kako bi nastavila s oporavkom od teške bolesti. No, njenim mnogobrojnim obožavateljima srce je i dalje puno nakon što je protekle subote stigla na Trooping the Colour te s obitelji i tisućama Britanaca proslavila rošendan kralja Charlesa.

narasli su

Prinčevi George i Louis i princeza Louis sve više sliče na roditelje

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...