opet se povukla

Oporavak Kate Middleton još traje: 'Nosi se s tim najbolje što može'

21.06.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Iako je Kate Middleton prisustvovala ceremoniji povodom rođendana kralja Charlesa III, njezin oporavak još traje, a tako i njezino izbivanje iz javnosti. Omiljena je princeza posve posvećena svom zdravlju, a o sljedećim koracima odlučuju liječnici

15. lipnja princeza od Walesa vratila se u javnost te pokazala da njezin oporavak teče dobro. Pojavljivanjem u javnosti odbacila je razne glasine koje su kolale, no, iako se vratila na balkon Buckinghamske palače, Kate Middleton još uvijek nema u planu vratiti se svojim kraljevskim dužnostima.

Kako je još ranije objavljeno, Kate će se vratiti angažmanima kad joj liječnici za to daju zeleno svjetlo, a dotad nastavlja s liječenjem u privatnosti svoja četiri zida.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Činila je ono što je ispravno za nju i oporavljala se privatno kod kuće. Nosi se s tim najbolje što može', otkrio je izvor za People progovorivši o prioritetima u životu vojvotkinje koja je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma.

Njezin je izostanak prvo izluđivao javnost koja je špekulirala o mogućim razlozima zašto je nema, a onda je uslijedila i briga za zdravlje princeze koja dnevno dobije tisuće poruka dobronamjernika koji joj žele dobro zdravlje i brzo ozdravljenje.

Koliko je važna karika u monarhiji, shvatio je i kralj Charles koji je na ceremoniji 'Trooping the Colour' promijenio protokol te stao uz princezu pokazavši da je obitelj ujedinjena u ovom teškom razdoblju.

'Monarhija prolazi kroz jedan od najtežih nizova izazova', rekla je Ailsa Anderson, bivša tajnica za tisak kraljice Elizabete.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...