Alexandre Grimaldi

Sin princa Alberta pokazao djevojku zbog koje seli u New York

21.06.2024 u 10:35

  • +4

Alexandre Grimaldi i Savannah Hennessy

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Alexandre Grimaldi i Savannah Hennessy novi su it par! Sin kralja Alberta i kći vlasnika popularnih parfema 'Kilian Paris' svoju su vezu predstavili u Milanu, a planiraju i odeliti u New York

Sin princa Alberta drži svoj život dalje od medija, bar je tako bilo dosad. 20-godišnji Alexandre Grimaldi pokazao je istančan ukus za modu te ga često možemo vidjeti u visokom društvu, čak se i družio s Naomi Campbell, a na Tjedan mode u Parizu stigao je s posebnom damom, svojom djevojkom Savannah Hennessy.

Iako se dosad nije ni znalo da mladić ima djevojku, on ju je odlučio povesti sa sobom na modni događaj te je tako predstaviti i široj javnosti.

Mladi se par modno uskladio u bež nijansama, a čini se da i dijele zanimanje za modu, posebice komade s potpisima poznatih dizajnera. Također, Alexandre je izgradio imidž vrlo ozbiljnog 20-godišnjaka, a ozbiljan izraz lica slijedi i njegova djevojka.

'Ide jako dobro. Upoznali smo se u Monaku, ja ću se preseliti u New York, ona se već preselila u New York', otkrio je 20-godišnjak priznavši da je već riječ o ozbiljnoj vezi. Također, za strane medije je istaknuo kako njegova partnerica mora biti lojalna i poštena, ali i imati razumijevanje.

Brineta Savannah Hennessy itekako ima iskustva s bivanjem u centru pozornosti i kretanjem u visokom društvu jer je ona kći 52-godišnjeg francuskog biznismena Kiliana Hennessyja, predvodnika obitelji uspješnih poduzetnika u poslu s parfemima. Njezin je otac vlasnik kompanije koja prodaje luksuzne parfeme imena 'Kilian Paris', a luksuzni brend svakim je danom sve poznatiji i poznatiji.

sve osim nogometa

Učitavanje...