pop princeza

Tajni nastupi Vesne Pisarović ponedjeljkom, znamo i s kim

19.07.2024 u 13:13

Bionic
Reading

Miljenica publike vratila se koncertima prije pet godina i ne krije da joj je drago što publika i dalje obožava njezine pjesme. Ove jeseni će predstaviti nove singlove, a potom stiže i album što je uvertira prvom samostalnom koncertu kojeg će održati u zagrebačkoj Areni u travnju 2025. godine

Vesna Pisarović svoje nove pjesme opisuje kao 'lijep melankoličan sretni pop'. Piše ih sama i kaže da joj je uz koncerte, upravo to najdraži dio bavljenja glazbom.

Objasnila je kako joj pjesme nastaju: 'To je jedna slagalica. Naprosto se sad događa to da odlazim u trgovinu, kupujem nešto, krenem pjevat... 'Ahaaa, da, da, da...trebam spojit ovu melodiju s ovim!' i onda zaboravim da sam trebala kupit mlijeko. Evo do tu sam došla sada', ispričala je za In Magazin.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pjevala je Lepu Brenu

Otkrila je i s kim 'tajnovito', često nastupa u zagrebačkom klubu, i to ponedjeljkom. Pjeva na glazbenim improvizacijama s Darkom Rundekom koji svira gitaru.

'Tako da je često na tim sessionima Darko, često sam ja i tad improviziramo! Hahaha... Darko je na gitari, a ja sam na glasu!'

prvi veliki povratnički nastup

[FOTO] Pogledajte kako je izgledalo na rasprodanom koncertu Vesne Pisarović

Pogledaj galeriju

Mnogi znaju da je pjevačica odrasla u Požegi, a tek rijetkima je poznato da je rođena u Brčkom.

Kaže da se slučajno rodila tamo jer su joj roditelji dobili posao u Brčkom. Živjela je ondje koju godinu i kao mala pjevala pjesme Lepu Brene i Zdravka Čolića.