SVE JE IZNENADILA

Tajno vjenčanje: U 65. godini života udala se Kristin Scott Thomas

11.10.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Britanska glumica Kristin Scott Thomas, koju obožavamo još otkako je s Ralphom Fiennesom glumila u 'Engleskom pacijentu', udala se još u rujnu za svog partnera, glavnog urednika Bloomberga Johna Micklethwaita

Udala se Kristin Scott Thomas! Vijest je to koja se nevjerojatnom brzinom proširila internetom i iznenadila sve, jer je sve odrađeno u najvećoj tajnosti, a intimna ceremonija odvila se još u rujnu.

Nakon pet godina veze 64-godišnja britanska glumica udala se za glavnog urednika Bloomberga, Johna Micklethwaita. Njihov bliski prijatelj otkrio je za Independent:

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Savršen spoj

'Oni su savršen spoj. Oboje pametni, oštroumni i znatiželjni, ali i posvećeni jedno drugom. Svi su oduševljeni što su se vjenčali nakon prekrasnih pet godina, koliko traje njihova romansa.'

Poznata glumica svoj privatni život odavno drži samo za sebe, stoga nikoga nije iznenadila kada je, tijekom jednog intervjua, prekinula razgovor kada je postavljeno pitanje o njezinoj vezi s Johnom.

Kristin Scott Thomas Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

'Nemam namjere pričati o njemu. Ovdje pričam samo o sebi', rekla je kratko i jasno Kristin Scott Thomas.

Slavna Britanka i dobitnica BAFTA nagrada u glumačkom je svijetu više od 40 godina, a karijeru je na neko vrijeme prekinula kako bi se posvetila svojoj djeci - Hannah, Josephu i Georgeu. Njih je dobila tijekom 17-godišnjeg braka s bivšim suprugom Françoisom Olivennesom, od kojeg se razvela 2005. godine.