OMILJENI PAR

Keanu Reeves i Sandra Bullock napokon zajedno: Nakon 30 godina ponovno ih spojila 'Brzina'

10.10.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Ako smo o nečem maštali 90-ih godina prošlog stoljeća onda je to da se ljubavna romansa Keanu Reevesa i Sandre Bullock preseli s filmskih platna u stvarni život. To nismo dočekali, no ne znači da i u budućnosti nije izvedivo

Keanu Reeves i Sandra Bullock napokon su zajedno, no ne u ljubavnoj vezi, već na proslavi 30. godišnjice jednog od svojih najpoznatijih filmova - 'Brzina'.

Holivudski glumci pojavili su se zajedno s redateljem filma Janom de Bontom na projekciji 'Brzine' na Beyond Festu u Los Angelesu, i priliku su iskoristili kako bi pričali o tadašnjem iskustvu.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Razočarani obožavatelji

Stotine obožavatelja na kraju je razočarano ostalo izvan dvorane, budući da je ovaj događaj rasprodan odavno. Sve to ne treba čuditi kada smo napokon na pozornici nakon 30 godina ponovno zajedno vidjeli Sandru i Keanua, koji, na veliku žalost brojnih obožavatelja, nikada nisu postali i par u stvarnosti.

@rottentomatoes Keanu Reeves and Sandra Bullock reunite at the ‘Speed’ 30th Anniversary screening. #rottentomatoes #movie #movietok #film #filmtok #keanureeves #sandrabullock #anniversary ♬ sonido original - IvanPoc

Najbolje od svega, 2018. je Sandra Bullock javno priznala kako je bila zaljubljena u Reevesa dok su snimali 'Brzinu', no bila je uvjerena da on ne osjeća isto prema njoj. Tek naknadno je doznala da je i on cijelo to vrijeme bio zaljubljen u nju.

Sandra Bullock i Keanu Reeves Izvor: Profimedia / Autor: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Na ovom druženju bilo je uistinu zabavno, budući da su se i Keanu i Sandra cijelo vrijeme prisjećali anegdota sa snimanja, a na pitanje razmišljaju li možda o snimanju trećeg nastavka, 30 godina kasnije, Sandra Bullock je kroz smijeh rekla:

'Gerijatrijska verzija. Jedno je sigurno - ne bi bilo brzo.'