crno bijeli prizor

Tatjana i Vlaho ispružili se na pijesku; usporedili ih sa slavnim filmskim parom

30.08.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Svojim idiličnim životom bivša supruga Gorana Ivaniševića i glazbenik često se hvale na svojim društvenim mrežama. Tatjana Dragović pokazala je jedan od nježnih trenutaka koje su ona i Vlaho Arbulić zabilježili na svog odmoru na egzotičnoj destinaciji

Bivša manekenka i danas uspješna poduzetnica Tatjana Dragović nakon duljeg vremena je objavila djelić sreće na novom putovanju na kojem gušta sa svojim dragim, Vlahom Arbulićem i njihovom djevojčicom Luce. Ne mogu se zasititi egzotičnih destinacija pa se trenutno opuštaju na predivnim plažama i tirkiznoplavom moru.

Ona i Vlaho Arbulić pozirali su sretni i zaljubljeni ispruženi na pijesku i napravili crno-bijelu fotografiju u maniri svjetskih modnih editorijala, a taj je prizor očarao mnoge koji ih ne prestaju hvaliti.

Nije trebalo dugo da im upute komplimente

'Svjetski ljudi, svjetska fotka', 'Koliko zgodnoće na jednom mjestu', 'Predivni. Inspiriraju', stižu pohvale, a netko je od pratitelja išao toliko daleko da ih usporedi s Romy Schneider i Alainom Delonom

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Tatjanu i Vlahu Arbulića svrstavaju među najzgodnije parove na javnoj sceni. Ljubav bivše manekenke s 12 godina mlađim Konavljaninom rodila se 2014. godine. Podsjetimo, Tatjana iz prvog braka s bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima sina Emanuela i kćer Amber Mariju.