baš su se našli

Taylor Swift i Travis Kelce spremni su na korak koji će potvrditi ozbiljnost veze

16.11.2023 u 17:03

Bionic
Reading

Iako Travis Kelce i Taylor Swift nisu dugo u romantičnoj vezi, nekako se čini da se njihov odnos odvija dosta brzo. Pjevačica i zvijezda američkog nogometa posve su zaludili društvene mreže stvorivši pravu zajednicu obožavatelja njih kao para, a sada su spremni i na velik korak koji potvrđuje da su ozbiljni kad je u pitanju njihova ljubav

Taylor Swift već je viđena kako navija za dečka u društvu njegove majke, a nedavno ju je Travis Kelce pratio na koncertu uz njezina oca. Pjevačica i sportaš uvijek su isticali koliko im je važna obitelj, a ovim pojavljivanjima pokazali su da je njihova kratka veza ozbiljnija od onog što smo očekivali za ipak još ranu fazu odnosa. Međutim čini se da su spremni suočiti obitelj Swift s obitelji Kelce!

'Ima smisla to da žele da se i njihovi roditelji upoznaju jer stvari među njima postaju stvarno ozbiljne. Imaju vrlo blisku vezu sa svojim roditeljima i jako im je važno da se i njihove obitelji besprijekorno stope', ispričao je izvor za US Weekly.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Upoznavanje bi se moglo dogoditi vrlo brzo, a nagađa se da će se to dogoditi 20. studenog, kada će Kelce igrati protiv Philadelphia Eaglesa, tima za koji Scott Swift navija već godinama.

Iako je, dakle, veliki navijač Philadelphia Eaglesa, na druženju s Kelceom nosio je vezicu Kansas City Chiefsa, čime je pokazao da odobrava novog izabranika svoje kćeri. Na koncertu su se otac i dečko sjajno slagali, a pjevačica svoju sreću ne skriva, pa je i dio popularne pjesme 'Karma' posvetila upravo Kelceu.

'Iako će Taylor nastupiti noć prije u Brazilu, pokušat će otići na utakmicu. Njoj je jako važno da bude tamo kada se njihovi roditelji susretnu', rekao je izvor, otkrivši da pjevačicu čeka stresan raspored.

  • +2
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Do kraja studenog pjevačica ima zakazanih čak šest koncerata u Brazilu, od kojih tri u Rio de Janeiru te tri u Sao Paolu. Nastupi u Brazilu obilježit će kraj turneje za ovu godinu, pa tako za prosinac nije planirala nijedan. U blagdansko vrijeme pjevačica će biti slobodna te će vjerojatno provoditi vrijeme s novim dečkom, od kojeg se od rujna ne može odvojiti.

RETRO VIBRA

Zaboravite na sivu, nosi se 50 nijansi smeđe kao što to radi Taylor Swift

Pogledaj galeriju