neuništivI ROKER

Veliki dan: Goran Bare je proslavio rođendan, znamo i kako

21.08.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Karizmatični frontmen rock grupe Majke, utjelovljenje rock'n'rolla i jedan od najznačajnijih glazbenika ovih prostora ovog ljeta održao je brojne koncerte, a poslije jednog od njih su mu dečki iz benda priredili iznenađenje

Goran Bare proslavio je svoj 59. rođendan, a kako je izgledao djelić slavlja može se vidjeti na službenom Instagram profilu grupe Majke.

U dobrom društvu

Njegove kolege iz benda nakon koncerta u Oroslavlju u backstageu zapjevale su mu rođendansku pjesmu, a i sam je pustio glas te puhnuo u svijećice na torti. 'Sretan rodjendan divni Bare! Ti čudesno, toplo, autentično, rado viđeno biće', 'Sretan rođendan institucijo', Sretan ti Lave', nižu se rođendanske čestitke fanova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Najljepši trenutak života mi je kad sam na bini, ne znam zašto... još od malih nogu. S 15 godina sam prvi put nastupio', kazao je svojedobno Bare. Godine 1980. s prijateljem Marinom Pokrovcem (u budućnosti gitarist Majki) je osnovao 'Duo debili' i bilježi svoj prvi veći nastup, pred oko 1.000 ljudi u vinkovačkom Domu omladine. Godine 1984. sa svojim najboljim prijateljima Marinom Pokrovcem, Nedjeljkom Ivkovićem, Željkom Mikulićem i Goranom Dujmićem je osnovao grupu Majke. Kroz bend je prošlo mnoštvo glazbenika, a zadnjih godina postava se nije mijenjala.

Veliki rock spektakl

Energično, moćno, žestoko: Goran Bare i Majke održali koncert za pamćenje u Areni Zagreb

Pogledaj galeriju