KOBNI PAD

Tereza Kesovija završila u bolnici na svoj rođendan: 'Nisam u stanju objašnjavati...'

03.10.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Pjevačica Tereza Kesovija hitno je završila u bolnici nakon što je pala te se teško ozlijedila zbog čega je svoj 86. rođendan dočekala u bolničkom krevetu

Umjesto da svoj 86. rođendan dočeka slaveći u krugu najdražih joj i najbližih ljudi, isti je proslavila u bolničkom krevetu. Tereza Kesovija za net.hr je otkrila kako se nalazi u bolnici nakon što se ozlijedila prilikom pada, zbog čega je hitno hospitalizirana.

'Ja sam u bolnici. Žao mi je, nisam u stanju objašnjavati vam što mi se dogodilo. Pala sam, jako sam se udarila', rekla je Tereza i dodala kako joj trenutno nije niti najmanje važno gdje se nalazi te da o rođendanima i slavlju ni ne razmišlja.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Tako mi je svejedno gdje sam. Danas jesam, sutra nisam. Majku nisam ni upoznala, rodila me i brzo umrla. Meni je slavljenje rođendana smiješno', poručila je Tereza Kesovija.

  • +3
Tereza Kesovija Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, naša glazbena diva posljednjih godina se suočila s brojnim zdravstvenim problemima. Tako je prošle godine bila hospitalizirana nakon infarkta, a pretprošle zbog upale potkožnog tkiva.